我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
巴打加油!
CGA 其中一個founder Ryan 都係打Rainbow Six 出身,支持自己人是常識吧
搏盡無悔啦
攻方同守方如果唔算戰術最鍾意邊隻 operator?

巴西佬
有無諗過轉game?
你地幾多歲?
冇計

通常hit親果d game對電腦系統要求都比較低 cs lol
支持
可惜你簡錯game
如果R6都可以叫做電競,咁小朋友齊打交都可以係啦

睇你個撚款玩都未撚玩過
隻捉伊因都多人玩過R6啦
可惜你簡錯game
如果R6都可以叫做電競,咁小朋友齊打交都可以係啦

睇你個撚款玩都未撚玩過

R6仲好玩過CSGO好多
真係好睇合作,
直情將CS嗰D所謂既合作俾下去
不過係香港真係發唔到圍
隻game 太少人玩啦,轉game la
正常一隻game 應該低牌位最多人
我紫銅排半粒鐘都開唔到場,開親都要對銀
仲要隊伍lv又唔平均,搞到所有人都去晒玩休閒
讀書啦on9仔
R6淨係識火神鳥
支持
咁多人知佢係冷門game仲係唔係冷門

多人認為佢係冷就冷
唔會變熱
只不過係知有隻game但冇人玩都係冷

係班傻鳩連登死港仔身邊冇人玩/ 自己on9只玩大路野就認為其他都係冷門啫

對班on9仔嚟講heroes of the storm / overwatch 明明hit到爆又好玩都可以話冷門

少人玩就冷門架啦
壁球全球都有人玩 你香港有幾多個人玩先?叫唔叫冷門先
玩過其他大作槍game就知cs go個射擊系統其實係幾咁垃圾
玩過其他大作槍game就知cs go個射擊系統其實係幾咁垃圾

個彈導
加油!
支持
其實你地更加需要一個公關/領隊, 專責去r 贊助。
想贊助既人唔係冇,而係睇你地有冇人去跑數,接洽,同埋要不斷deliver 到結果。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞