我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
R6無論合作同戰術層面都高CSGO好多班啦

Btw 巴打有覺得Lesion同Ela勁得濟唔平衡
仲要成日係rank見人bug窗/盾開槍好狗
可唔可以立志/努力做一D對人類多一點貢獻的工作?
玩過其他大作槍game就知cs go個射擊系統其實係幾咁垃圾

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題

又係獨醒撚

事實係R6 > CSGO

電競選手薪金頭五百名排名都好似無r6份
個話題唔好轉移到cs vs r6啦
冇人話過兩隻唔可以一齊玩 根本冇衝突

不過apac今年先第一年搞, oba唔好灰心

一路都係講緊R6係香港小眾無人理

班撚樣就講左去第度

How about you
人地玩電競姐 你又知人地本身冇對人類有貢獻?
小心一有人贊助就比人屌你地搵錢

連登仔一定會
巴打加油 就算有贊助都一定撐本土選手
玩過其他大作槍game就知cs go個射擊系統其實係幾咁垃圾

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題

又係獨醒撚

職業比賽大細,玩家人數,有邊樣唔係cs > r6?

有乜鳩好比 兩隻game既玩法都唔同
雖然2隻都係fps
但R6主打CQB攻防戰
剩係呢點都已經好唔同啦
成日拎呢兩隻表面相似內裏不同既遊戲黎比比比比
比完就會有人玩?
我響悉尼你喺邊度比賽?

How about you
人地玩電競姐 你又知人地本身冇對人類有貢獻?

創造娛樂本身已經係一種貢獻

咁你去體育台開post屌哂全部運動啦

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題

又係獨醒撚

職業比賽大細,玩家人數,有邊樣唔係cs > r6?

有乜鳩好比 兩隻game既玩法都唔同
雖然2隻都係fps
但R6主打CQB攻防戰
剩係呢點都已經好唔同啦
成日拎呢兩隻表面相似內裏不同既遊戲黎比比比比
比完就會有人玩?

咁你叫埋上面班人講乜 合作同戰術要求大過cs 唔好比班
Cs鬥對槍既 有咩好比
R6無論合作同戰術層面都高CSGO好多班啦

Btw 巴打有覺得Lesion同Ela勁得濟唔平衡
仲要成日係rank見人bug窗/盾開槍好狗

我響悉尼你喺邊度比賽?

完了,返左香港
個話題唔好轉移到cs vs r6啦
冇人話過兩隻唔可以一齊玩 根本冇衝突

不過apac今年先第一年搞, oba唔好灰心

Thanks
聽日唔食domino's pizza 試下Nandos

下次再試
我響悉尼你喺邊度比賽?

Parramatta, 但返左香港了
加油
支持,好尊敬巴打你地做到d香港人唔敢做既事,而且做到成績出黎
仲慘撚過跳繩
人地世界第一都話上下報紙
贏個第二就出黎打飛機
仲慘撚過跳繩
人地世界第一都話上下報紙
贏個第二就出黎打飛機

見你打依段野就知 香港打機無出息
留名支持
說句老實話
一開始自己都對電競有興趣
後來知道香港無一個職業選手可以有飯食
(唔係指去其他地方發展果d)
我自己就完全放棄左
得閒直播下電競Game,拍下Youtube仲實際

講真
做選手,返中國打仲好
香港呢個地方只會磨滅你嘅意志
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞