[推到完場] 林奠首份施政報告

623 回覆
61 Like 26 Dislike

肯搞都係好事

扮好人,寧願佢唔搞

患着罕見病果d, 真係好慘喎,藥選擇唔多又貴,係應該幫下佢地。

乜都反
搞又話扮好人 痴線

真心痴線
有d藥真係貴到痴線

攪呢啲都叫幫到人冇謂屌啦,好過又攪大白象送錢比大陸

佢親自接信, 係代表重視
而且可以令公眾知悉社會上有呢d 長期病患者
等更多人關心及留意呢個議題

公立醫療唔係剩係比你去睇頭痛肚痛

接信分別係show黎嫁喇
不過佢肯幫唔係壞事
預計交通有得補大概$150
直接減150個蝗我封佢做我女神添呀

我以後交稅直接放落佢信箱

患着罕見病果d, 真係好慘喎,藥選擇唔多又貴,係應該幫下佢地。

乜都反
搞又話扮好人 痴線

真心痴線
有d藥真係貴到痴線

接信分別係show黎嫁喇
不過佢肯幫唔係壞事

你真係信佢幫?醒下啦連登仔
諗下點港獨啦,港獨後你鍾意點幫佢地都得

獨左未?
以為佢會講吓土地儲備, 明明大西北仲有好多地方可以發展, 好似有個洪水橋新發展區咁

結果推晒畀個土地小組就算, 一句都唔講
街市裝冷氣都放落施政報告

老一輩

呢個真係要擺落policy address
因為以前食環唔加就係因為policy問題
首置... 安達
不知幾正 五年之後 最多不出十年之內 九龍東會係香港第二個CBD

一定整地鐵話

有無計錯 ,唔係過四百全數補貼喎,係四百之後25%
以為佢會講吓土地儲備, 明明大西北仲有好多地方可以發展, 好似有個洪水橋新發展區咁

林鄭醒過689好多
好多野唔話你知 自己做
佢明白行政主導既優勢
比起689一帶一路,亞投行,祖國 好得多...

咁一千蚊交通費又唔難達成
首置... 安達
不知幾正 五年之後 最多不出十年之內 九龍東會係香港第二個CBD

一定整地鐵話

送一班蝗入去
再俾香港人住旁邊
中港gogogo

收個高爾夫球場先再出聲啦,推大抽獎推人上樓,樓市有排玩呀

肯搞都係好事

扮好人,寧願佢唔搞

乜都反
搞又話扮好人 痴線

真心痴線
有d藥真係貴到痴線

親自接信同行動係兩件事
資助佢地藥物開支係基本要做既事,但拖左幾耐先做
除此之外佢有冇承諾會照顧到佢地成個家庭
除左患病,佢家人心理上生活上面對幾多困難

錢唔係萬能
但政府真係有心做好多野可以做
唔係行出黎收封信就收貨

三程車返工 計返長短週過$600
仲未假日出街

林鄭醒過689好多
好多野唔話你知 自己做
佢明白行政主導既優勢

女人通常鐘意咩都攬上身做

林鄭醒過689好多
好多野唔話你知 自己做
佢明白行政主導既優勢

分別玩唔同路線
689明食你
777陰陰地

林鄭醒過689好多
好多野唔話你知 自己做
佢明白行政主導既優勢

分別玩唔同路線
689明食你
777陰陰地

佢唔講我哋根本監察唔到又唔能夠提意見, 陰毒

林鄭醒過689好多
好多野唔話你知 自己做
佢明白行政主導既優勢

分別玩唔同路線
689明食你
777陰陰地

的確好陰濕,好多野都唔講唔細節
689就擺明奶共,你就知佢唔會點做野
海軍鬥水兵

林鄭醒過689好多
好多野唔話你知 自己做
佢明白行政主導既優勢

有d野冇講出來唔代表冇話者唔會做
屌教育嘅重點係裝冷氣機
搞掂學童自殺問題先啦屌
btw真心一問 乜依家仲有學校冇冷氣架咩

家長問題,可以點搞

推出學生壓力測試
pass可以安樂死
估到你啦。唔係一早搞左旱見病藥物,你會星期日親自見佢地?又出來扮野

肯搞都係好事

扮好人,寧願佢唔搞

乜都反
搞又話扮好人 痴線

真心痴線
有d藥真係貴到痴線

講真 逼每人買保險已經搞店啦 係d on9自己唔信唔買保險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞