[推到完場] 林奠首份施政報告

623 回覆
61 Like 26 Dislike
唔拆灣仔運動場

33. 建議的會展新翼不足以應付欠缺的場地,我們會繼續進行在沙中線會展站上蓋興建會議中心的計劃,為市場額外提供15 000平方米的會議設施的面積。更長遠的計劃是當灣仔運動場的重置問題獲得圓滿解決後,有關用地可預留作進一步的會展發展,鞏固及提升灣仔北作為亞洲會展業樞紐的地位。我們亦會繼續探討擴建其他現有會展設施的可能性。

唔拆

啟德副場換灣仔運動場
唔肯條友一定有病
這個收入上限即是單身人士的每月收入不超過34,000元,而二人或以上家庭則不超過68,000元。

屌你老母 又話72000 呢個過左啦

收皮啦係度晒命

屌你 30歲人先搵6萬 有咩命可以晒...
取消對沖係好,但你不如索性成舊野取消啦
唔好撚再搞強姦金啦好嗎

強積金呢樣野養起好多人架
首置... 安達

係咪近秀茂坪?

正喎
好過梅窩先啦

屌你安達不知幾正

認真,冷氣都唔洗開 勁大風
又有維港景睇
過多十幾年有東九龍綫

唯一係d 蝗蟲仲多過天水圍
首置... 安達

係咪近秀茂坪?

正喎
好過梅窩先啦

屌你安達不知幾正

個景係正,但朝朝落山塞車塞到仆街
這個收入上限即是單身人士的每月收入不超過34,000元,而二人或以上家庭則不超過68,000元。

收皮啦係度晒命

有幾多人30歲冇6萬?
唔拆灣仔運動場

33. 建議的會展新翼不足以應付欠缺的場地,我們會繼續進行在沙中線會展站上蓋興建會議中心的計劃,為市場額外提供15 000平方米的會議設施的面積。更長遠的計劃是當灣仔運動場的重置問題獲得圓滿解決後,有關用地可預留作進一步的會展發展,鞏固及提升灣仔北作為亞洲會展業樞紐的地位。我們亦會繼續探討擴建其他現有會展設施的可能性。

唔拆

啟德副場換灣仔運動場
唔肯條友一定有病

起完先啦,灣仔運動場遲早會用
唔好撚再搞強姦金啦好嗎

用我d 錢養起好多垃圾
每個月3舊? 定一次過最多3舊
首置... 安達

係咪近秀茂坪?

正喎
好過梅窩先啦

屌你安達不知幾正

應該係近彩虹順利果邊 果到望到成個維港
係遠小小 點都要坐車落去地鐵站
每個月3舊? 定一次過最多3舊

最多

收皮啦係度晒命

有幾多人30歲冇6萬?

你咪on9啦 連登fg都搵6皮野 你識唔撚識架
首置... 安達

係咪近秀茂坪?

正喎
好過梅窩先啦

屌你安達不知幾正

全港最長服務時間巴士帶你落山

仲要多蝗到呢
個單位設計又尻下尻下感

收皮啦係度晒命

有幾多人30歲冇6萬?

應該好少
唔好撚再搞強姦金啦好嗎

屌佢老母幫我齋儲我都話忍佢丫
仲要倒蝕真係on99
我擺落豬仔錢罌唔撚好?
利申,學生,番份part time 8000都要供,弱撚智

屌你老母,有錢買私樓啦,同我地班乞兒爭乜春

無謂拗,條線點定都實有人唔鐘意。大家體諒下

體你老母仆街臭閪

究竟賣幾錢先?一陣又600萬起就好笑

收皮啦係度晒命

有幾多人30歲冇6萬?

30歲過六萬有咩咁難

自己睇C&SD,未有收2咩出奇

收皮啦係度晒命

有幾多人30歲冇6萬?

你咪on9啦 連登fg都搵6皮野 你識唔撚識架

sor9,忘記左
你個人收入限每月十萬都無用啦:o)
問題唔係個上限,係大部分人搵緊3萬樓下
你係搞就搞政府資助啦
依家變相7萬以上買居屋,一萬樓下食老綜,你叫中間班人係咪訓街?
唔好撚再搞強姦金啦好嗎

屌佢老母幫我齋儲我都話忍佢丫
仲要倒蝕真係on99
我擺落豬仔錢罌唔撚好?
利申,學生,番份part time 8000都要供,弱撚智

寧願佢比我揀做幾十年定期好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞