土木工程畢業生搵工討論區

1001 回覆
16 Like 14 Dislike
隔離post話禮頓岀左offer
有無人收到

JJ Gordon係咪有offer
放一個比我得唔得
有無人知cn2m呢間公司係點

Ch2m ?

Yes
有無人收到

放一個比我得唔得

我都無
有無人收到

放一個比我得唔得

我都無

連meinhardt 都無in我
有無人收到

放一個比我得唔得

我都無

連meinhardt 都無in我

structure team in好多人
fg做緊人工島留名
現職正苦to poly pt grad
見咁難搵工都唔知出唔出得番黎
有無人知cn2m呢間公司係點

Ch2m ?

Yes

不了,搵過第間。
認真。

做緊TO就咪撚走喇

to要出番黎行scheme先考得牌
我見部分so可以做住考牌 仲考得番入政府
有無人收到

放一個比我得唔得

我都無

原來大興土木就係jj gordon...以前舊登都有睇你d post..因為我都係hd/asso

佢推爆左civil
但同我地一樣無offer
有無人收到

放一個比我得唔得

我都無

原來大興土木就係jj gordon...以前舊登都有睇你d post..因為我都係hd/asso

佢推爆左civil

填:https://goo.gl/forms/F8iDbJQbQmHlDFUx1
睇: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ln_NCqwFExNpH_gInk5FK-AoPScxIlExk3rWX0S4haw/edit?usp=sharing
小弟整左個網希望大家填下OFFER資料入去
不過第1次整, 應該好多甩漏, 見諒

都無offer想填都唔到
填:https://goo.gl/forms/F8iDbJQbQmHlDFUx1
睇: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ln_NCqwFExNpH_gInk5FK-AoPScxIlExk3rWX0S4haw/edit?usp=sharing
小弟整左個網希望大家填下OFFER資料入去
不過第1次整, 應該好多甩漏, 見諒

都無offer想填都唔得
有無人收到

放一個比我得唔得

我都無

佢推爆左civil

等到佛誕都無offer
今年搵工咁難
原來JJ GORDON 仲細我一年
今年搵工咁難

無架啦
依家唯有再推爆civil佢
揾多啲人陪葬
今年搵工咁難

大耳牛你宜加做緊咩?
今年搵工咁難

大耳牛你宜加做緊咩?

土木工程(GRAD E)
中資公司(國務院直屬個隻中資)
今年搵工咁難

大耳牛你宜加做緊咩?

土木工程(GRAD E)
中資公司(國務院直屬個隻中資)

Adore 我第一round 就出番黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞