土木工程畢業生搵工討論區

1001 回覆
16 Like 14 Dislike
有無人收到atkins 封email 叫你去apply tunnel and ground engineering team

巴打之前有冇in過?

無in過 問我有興趣報上面個team

好似之前有人reject左,所以再搵人in掛
得張dip搵到咩工?

AE WS TO

TO係咩

Technical officer 政府
我想問保華係咪要返6日
我想問保華係咪要返6日

Contractor 最少都番5.5日/長短周
返main con 工應該點著,
使唔使著安全鞋
第一日返先簽約,咩都唔知
使唔使著安全鞋

巴打邊間先
使唔使著安全鞋

佢會比水鞋你著住先
使唔使著安全鞋

巴打邊間先

使唔使著安全鞋

巴打邊間先

唔洗安全鞋啦 第一個都係介紹下 又唔洗落西
使唔使著安全鞋

巴打邊間先

咁就casual 去 thanks
使唔使著安全鞋

巴打邊間先

咁就casual 去 thanks

長褲就基本
使唔使著安全鞋

巴打邊間先

使唔使著安全鞋

巴打邊間先

第一日去總所簽約,比d乜9入職須知你,hr之後會帶你見一見個部門高層,聽完d廢話就去番自己個盤報到就會比帽,工衣工鞋你,跟住你大佬會比d圖你睇番幾日,一個月后就可以瘋狂ot btw邊個盤
使唔使著安全鞋

巴打邊間先

第一日去總所簽約,比d乜9入職須知你,hr之後會帶你見一見個部門高層,聽完d廢話就去番自己個盤報到就會比帽,工衣工鞋你,跟住你大佬會比d圖你睇番幾日,一個月后就可以瘋狂ot btw邊個盤

政府請Tech O
快d考
仲有冇intern可以報
報咗好多但係連interview都冇
仲有冇intern可以報
報咗好多但係連interview都冇

慢慢等 可能考完試陸陸續續會call人interview
有無人收到atkins 封email 叫你去apply tunnel and ground engineering team

巴打之前有冇in過?

無in過 問我有興趣報上面個team

好似之前有人reject左,所以再搵人in掛

隔離post話禮頓岀左offer
有無人收到
冇收到... 唉
有無人收到

In完問過HR 佢話5月中至尾
但隔離話出左搞到好不安
有無人收到

In完問過HR 佢話5月中至尾
但隔離話出左搞到好不安

唔同field 唔洗擔心
有無人知cn2m呢間公司係點
有無人知cn2m呢間公司係點

Ch2m ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞