搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
如果我女朋友/老婆做過
呢啲野真係唔好俾我知
其實做雞最大嘔心恐佈之處 ,唔係為左幾個$去賣肉無羞恥之心
而係本性同狗乸無大分別
係男人就上得

大佬呀,39唔識7有肌肉既呀豬呀狗,就可以同人又咀又含又奶又扑
點做到??

呢D人根本信唔過(包括叫雞/sp),eg你話去ot,其實轉頭同第個扑
你今日唔做可以好多理由
他日要做都可以好多理由

你要普渡眾生都唔洗用到自己身體
唔好講到都係一份工,係你自由,除非你老母係大陸雞,有其母

不如乾脆話自己本性如此,亦enjoy萬人斬
其實樓主咩天座 感情對你好重要 你個次係初戀?

星座

星座都搬埋出黎
小美麗
想問樓主你係skout揀sp有咩準則架
如果18歲嘅男仔你會唔會覺得佢太細個

首先睇外型,約第二次就睇feel 同技術
會,所以無約過
其實做雞最大嘔心恐佈之處 ,唔係為左幾個$去賣肉無羞恥之心
而係本性同狗乸無大分別
係男人就上得

大佬呀,39唔識7有肌肉既呀豬呀狗,就可以同人又咀又含又奶又扑
點做到??

呢D人根本信唔過(包括叫雞/sp),eg你話去ot,其實轉頭同第個扑
你今日唔做可以好多理由
他日要做都可以好多理由

你要普渡眾生都唔洗用到自己身體
唔好講到都係一份工,係你自由,除非你老母係大陸雞,有其母

不如乾脆話自己本性如此,亦enjoy萬人斬

我明你覺得同39唔識7既人做係嘔心,但我澄清返我無比人奶,幫人含都有戴套。
不過你都可以堅持覺得嘔心恐怖,我尊重你既睇法。

另外,同39唔識7既人做,我認為同信唔信得過無直接關係。

同埋無諗過咁樣係普渡眾生

我承認我本性中意sex,但係咪enjoy萬人斬我答唔到你。無諗住用人數黎計算呢件事,無話要達到幾多人,亦無覺得係咩榮耀

星座

唔重要,唔係

星座

星座都搬埋出黎

快點強姦我
Be my gf la bb^_^
姊妹 同行

個偷拍器好無用
咁你覺得做ptgf唔岩(唔好)所以驚人知

覺得人言可畏所以唔想比人知?
因為我睇你 你覺得依個決定係唔會變既決定
所以想知你係覺得 錯都無所謂 定 ptgf根本無錯?

唔會覺得ptgf係啱,只係覺得係我自己既選擇,每個人都可以有自己既選擇,只要唔影響/傷害到人。
但唔想比人知,係因為好多人都接受唔到,好驚比人鬧

咁你傾向單身定拍拖多啲?
覺得搵快錢有無影響到你點諗野?
覺得ptgf唔包sex好過ptgf包sex定一樣?
仲有個偷拍器好唔好用?有無發揮到佢既作用?
好似好多問題,想瞭解多啲你地點諗

目前傾向單身,覺得自由
有,d錢黎得快洗得快,儘量叫自己過返之前既生活唔好咁大洗
覺得係個人選擇,我都享受sex,反而對同人行街睇戲無咩興趣
暫時無閃過(可能未遇到偷拍)

防到,可以去淘寶睇下

佢sense到鏡頭就會閃

姊妹 同行

你小心俾人鬧埋一份
想問樓主你係skout揀sp有咩準則架
如果18歲嘅男仔你會唔會覺得佢太細個

首先睇外型,約第二次就睇feel 同技術
會,所以無約過

可唔可以教下我
18歲普通樣嘅男仔可以點識sp
有冇啲咩技巧…

操fit d

星座

星座都搬埋出黎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞