搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
貼對波睇吓

唔大

宜家做雞都可以咁開揚 唔怪新一代香港女仔九成都係雞

港女 = 雞, 揚名海外
樓主 , 我通常見到G都會大大力屌柒
不過對你我又無乜反感

加油 , 祝你搵到你的理想生活

G蟲
宜家做雞都可以咁開揚 唔怪新一代香港女仔九成都係雞
撐樓主,身體自主
屌樓主滿口歪理個D唔通唔想獵奇呃蝦條咩?係咁清高就唔好入黎留言沾污自己啦

樓主會係skout揀咩人做sp?

自己係雞蟲就以為人人都係咁
想幫襯樓主
成班狗公你地醒下啦
就係你班狗衝撚,搞到叫雞個價直線上升
你地知唔知幾年前1200蚊就屌到中上港女啦
而家比你地玩到1200蚊就快連餐飯都食唔到
咁既質素都夠膽開2000蚊,你玩埋我果份
成班狗公你地醒下啦

more
粒lin咩色
成班狗公真係比D女引撚死
排隊都輪到你地啦 醒啦
想扑野自己叫雞
一係就認認真真拍拖
成班狗公真係比D女引撚死
排隊都輪到你地啦 醒啦
想扑野自己叫雞
一係就認認真真拍拖
點解全民皆雞架,香港地好悲哀啊。
做雞賤過地底泥。
樓豬快啲從良啦
成班狗公你地醒下啦

leedeelive
漫遊
4-5年前
真係1000蚊都可以玩中出

依家一千蚊,只係同你食餐飯咋
樓價同雞價只升不跌,屌你老母
想幫襯樓主
做唔做我sp
成班狗公一係做調查 一係就唔反感

收撚皮喇好心R閪屌到出晒面

就係你班垃圾搞撚到香港男人無晒尊嚴
如果樓主開番個一日一j 圖post 就好了~記住加密
幾多歲?
同做雞有咩分別?
可唔可以留個telegram或者pm你問多幾句?嚟梗有份project同ptgf都有少少關係

你係到問啊,答到一定答

好的
你上面話做ptgf因為有好多空餘時間、受過傷 都有係為錢 可唔可以講吓點解你會因為悶而去做ptgf? 同埋錢方面~你點解要選擇做ptgf去賺錢?賺返嚟嘅錢係會點用?點解你有呢個需要?

另外~你搵客主要係靠社交平台?有無遇過啲客係對你好差?如果有人知你做過ptgf 會唔會歧視你?

少少價值觀方面嘅 都想問下你 你個人點睇性呢樣嘢 同埋你點睇女性or你自己(身體or女性身分)?

最後 點解你無再做嘅?

op未答
有啲問題見你都答過 你答啲未答過嘅問題
我知有至少幾個女仔係因為連登、rubbishptgf而入行⋯⋯

佢哋有無講過點解要入行?
貼幾張波/腳相 雞都可以變女神
仲有人話幫手埋單 戇撚鳩
愈黎愈多呢D 雞post,
係咪推廣緊SP同做雞文化?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞