搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
樓主有冇對個客人產生感情???
你D客會唔會約過幾次之後突然間對你好 態度冷淡,你主動約佢嗰陣會佢搵值口推左佢???
我淨係開左top comments 睇
一開頭都覺得樓主唔知自己想要乜,迷迷糊糊做ptgf
但底下留言既巴打仲誇張
個感覺好似張愛玲寫傾城之戀 , 比才寫卡門個陣咁

個個屌樓主滿口歪理,但係就講唔出點樣歪理,我認為樓主質疑做雞就唔潔身自愛,做過雞搵冇叫過雞既男仔就叫害人(樓主有講明會一齊之前同佢男朋友講)既反思係合乎邏輯同埋發人深省(姑勿論呢啲睇法岩唔岩同埋有冇對錯,如有機會容後討論)

究極指責樓主滿口歪理既人點樣覺得樓主講既係冇道理?我既意思唔係唔可以發表呢種comment ,而係講既時候有無人真正講到樓主到底錯係邊?比幾個人屌過就會臭?就係淫? 樓主唔可以有咁樣既自由?因為有金錢牽涉所以覺得唔抵得?各種各樣都有理由,偏偏我只係見到滿口歪理但又乜野都冇補充既留言(可能我未爬曬文,係到同理性討論既巴打抱歉)

我既感覺係我睇到父權社會既縮影,要求人地性保守時有幾多人真係做到?即使你做到你都只係有評論人地行為既最基本權利,唔代表樓主咁做就係錯,一塊西比幾個人屌完又點? 你地會比上一手笑?搞到你地好無自尊?(先勿論咁樣諗既人有冇同人做過愛)咁塊西到底係屬於個女人定係有可能屌到樓主既男人?唔係加左言論自由就可以將無理謾罵變成討論,話樓主害人個啲只係將內心既價值觀同慾望強加係樓主身上。

睇左少少comment ,無論係想呃樓主西屌 ,想屌樓主不貞,點樣都好,我覺得樓主思路真係清晰過好多評論既人,佢有自己原則同睇法,真係分享既發生係佢身上既野(貼圖個啲,貼唔貼都會比人屌,其實你我都心知肚明,佢係唔係收兵我都廢時去探討)

利申:正常直男,見到靚女會望,人地送上門會衝,樓主呢種質素既女仔有機會識到又送上門我都一定毫不猶豫照食不誤。

但以上並唔影響我留言既立場同想法,我只係想帶出評論時「批判」既重要性,當然我自己都唔係100% 做得到,一定有比人挑剔既地方,我只係盡我所能發表我既睇法,多謝巴打撥冗睇到呢到
但底下留言既巴打仲誇張

個個屌樓主滿口歪理,但係就講唔出點樣歪理,我認為樓主質疑做雞就唔潔身自愛,做過雞搵冇叫過雞既男仔就叫害人(樓主有講明會一齊之前同佢男朋友講)既反思係合乎邏輯同埋發人深省(姑勿論呢啲睇法岩唔岩同埋有冇對錯,如有機會容後討論)

究極指責樓主滿口歪理既人點樣覺得樓主講既係冇道理?我既意思唔係唔可以發表呢種comment ,而係講既時候有無人真正講到樓主到底錯係邊?比幾個人屌過就會臭?就係淫? 樓主唔可以有咁樣既自由?因為有金錢牽涉所以覺得唔抵得?各種各樣都有理由,偏偏我只係見到滿口歪理但又乜野都冇補充既留言(可能我未爬曬文,係到同理性討論既巴打抱歉)

我既感覺係我睇到父權社會既縮影,要求人地性保守時有幾多人真係做到?即使你做到你都只係有評論人地行為既最基本權利,唔代表樓主咁做就係錯,一塊西比幾個人屌完又點? 你地會比上一手笑?搞到你地好無自尊?(先勿論咁樣諗既人有冇同人做過愛)咁塊西到底係屬於個女人定係有可能屌到樓主既男人?唔係加左言論自由就可以將無理謾罵變成討論,話樓主害人個啲只係將內心既價值觀同慾望強加係樓主身上。

睇左少少comment ,無論係想呃樓主西屌 ,想屌樓主不貞,點樣都好,我覺得樓主思路真係清晰過好多評論既人,佢有自己原則同睇法,真係分享既發生係佢身上既野(貼圖個啲,貼唔貼都會比人屌,其實你我都心知肚明,佢係唔係收兵我都廢時去探討)

利申:正常直男,見到靚女會望,人地送上門會衝,樓主呢種質素既女仔有機會識到又送上門我都一定毫不猶豫照食不誤。

但以上並唔影響我留言既立場同想法,我只係想帶出評論時「批判」既重要性,當然我自己都唔係100% 做得到,一定有比人挑剔既地方,我只係盡我所能發表我既睇法,多謝巴打撥冗睇到呢到

講得好 連登仔啲思想太落後 / 將自己無女屌既悲憤發洩落其他人身上

唔會再post了
接過咁多客,同有sp, 下邊唔會好鬆咩?令到啲男人覺得冇感覺? 。我之前sp 就係扑過太多次,所以我冇乜感覺

鬆唔鬆 視乎對方有幾粗姐 (我諗)

做咩間接串我幼

無啊

幾張相就沉左船
樓主鍾意幾多cm長?同幾多cm粗?
爬漏文見諒

無特定,唔好太短就得
長度不足,調情&技巧搭夠

乞樓主比個長度RANGE黎參考下得嘛?
樓主覺得要抽插幾多分鐘先夠皮?

大概iphone6s個長度 或者再短少少 我真係唔知咩幾cm果d
20-25分鐘,兩次,就差唔多啦

岩岩睇左iphone 6s 13cm左右
我想問下多唔多男人可以連續20-25分鐘都keep到平均大大力加快速插?定係20-25分鐘係慢慢插,尾果幾野先快?

腰力真係好重要 有d人唔知腰無力定係點,成個人係到郁,其實咁樣仲攰
我覺得唔係要每下平均,要加下速又減下速咁
搵返膠布貼住又好 乜都好 影對波睇真啲 咁大隻手遮住晒點睇
睇左成個鐘終於追完。
老實講希望絲打上左岸就唔好再落海喇,今次你話接咗20個客都冇性病可能係好彩。但係一奶嘢就必定後悔終身。

利申:J左,絲打身材同對腳係我喜歡類型

多謝你睇曬成個post......
爬漏文見諒

無特定,唔好太短就得

大概iphone6s個長度 或者再短少少 我真係唔知咩幾cm果d

我想問下多唔多男人可以連續20-25分鐘都keep到平均大大力加快速插?定係20-25分鐘係慢慢插,尾果幾野先快?

腰力真係好重要 有d人唔知腰無力定係點,成個人係到郁,其實咁樣仲攰

你鍾意一個體位玩幾耐?後入玩足20分鐘?

就係無波先要搵手推

就係無波先要搵手推

...
世事都被你看透了
睇晒 我覺得其實唔算係d咩問題
樓主自己清楚做緊咩
都懂得保護自己
多謝樓主分享一d兩性間嘅睇法

悶可以上黎吹水
爬漏文見諒

無特定,唔好太短就得

你鍾意一個體位玩幾耐?後入玩足20分鐘?

25分鐘,轉四五個差唔多
有冇俾人邊奶腳 邊Hi 玩腳 利申腳膠 咩感覺
但底下留言既巴打仲誇張

二三四段都好接近我既諗法,但我唔敢/唔識反駁d鬧我既人
加上佢地只係留低句鬧人既說法,我都唔知好唔好長篇大論咁回應...
多謝你用你既時間打咁大篇野
冇追曬成個po 但你係臭雞就梗嫁啦 希望你搵到個肯接受你既人上岸啦 唔好再臭落去啦

錫/奶腳(大腿小腿)都幾舒服,但唔鍾意咁多口水

錫/奶腳(大腿小腿)都幾舒服,但唔鍾意咁多口水

如果用手指卒閪
點卒你認為最舒服?
樓主miss左我
呢個世代做女仔真係好,開下直播,做下ptgf,啲錢就倒水咁黎
睇左成個鐘終於追完。
老實講希望絲打上左岸就唔好再落海喇,今次你話接咗20個客都冇性病可能係好彩。但係一奶嘢就必定後悔終身。

利申:J左,絲打身材同對腳係我喜歡類型

多謝你睇曬成個post......

不過我覺得你第日拍拖都係唔好同佢講你做過 ptgf 會比較好,就放係內心深處。
樓主有冇對個客人產生感情???
你D客會唔會約過幾次之後突然間對你好 態度冷淡,你主動約佢嗰陣會佢搵值口推左佢???

上面答過,無,好清醒
唔會,只會越黎越熱情 我唔會主動約
就快1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞