搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
有意賣單樓主請pm
183高
71kg
專業人士

26歲處男
其貌不揚

處男唔接啊 追post啦
樓主好正

幾時約戰
有冇稔住話俾將來老公知
樓主係咪miss左我回覆 你英文名係咩姐 可能接過嫁

巴打有搵過?
接過咁多客,同有sp, 下邊唔會好鬆咩?令到啲男人覺得冇感覺? 。我之前sp 就係扑過太多次,所以我冇乜感覺
留名學嘢

強帖留名

BTW 試過咩體位令你最難忘?

抱起黎插最深刻
因為我唔算細細粒,通常d人抱起我都係一陣
果個sp抱左勁耐,仲要好輕鬆咁
所以好深刻

點會開名
係咪對性好大要求?
一日最勁可以汁幾劑?
見過最大條撚有幾長同粗?

需求唔大
一日最多6次
肯on ig覆我未-,-

點會開名

唔係全名wo 英文名only
利申: 可能識你都可能接過
樓主鍾意幾多cm長?同幾多cm粗?
爬漏文見諒

無特定,唔好太短就得
長度不足,調情&技巧搭夠

乞樓主比個長度RANGE黎參考下得嘛?
樓主覺得要抽插幾多分鐘先夠皮?

大概iphone6s個長度 或者再短少少 我真係唔知咩幾cm果d
20-25分鐘,兩次,就差唔多啦
肯on ig覆我未-,-

樓主係咪搭106
驚認錯人
可唔可以同我做愛
接過咁多客,同有sp, 下邊唔會好鬆咩?令到啲男人覺得冇感覺? 。我之前sp 就係扑過太多次,所以我冇乜感覺

鬆唔鬆 視乎對方有幾粗姐 (我諗)
爬漏文見諒

無特定,唔好太短就得

大概iphone6s個長度 或者再短少少 我真係唔知咩幾cm果d

岩岩睇左iphone 6s 13cm左右
我想問下多唔多男人可以連續20-25分鐘都keep到平均大大力加快速插?定係20-25分鐘係慢慢插,尾果幾野先快?
爬漏文見諒

無特定,唔好太短就得

岩岩睇左iphone 6s 13cm左右
我想問下多唔多男人可以連續20-25分鐘都keep到平均大大力加快速插?定係20-25分鐘係慢慢插,尾果幾野先快?

做多d下肢訓練
有幫助

我知一定要做愛hehe

鬆唔鬆 視乎對方有幾粗姐 (我諗)

做咩間接串我幼
有冇試過鍾意左個客?
睇左成個鐘終於追完。
老實講希望絲打上左岸就唔好再落海喇,今次你話接咗20個客都冇性病可能係好彩。但係一奶嘢就必定後悔終身。

利申:J左,絲打身材同對腳係我喜歡類型
總共接左幾多個客?

20以下

賺左幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞