搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
公廁
其實網上日日講ptfg呢個term出嚟
唔少女仔都潛移默化咗可以做呢個職業
唔想之後女朋友或老婆做過ptgf
勸大家都係少提,少討論

你去識教會啲女仔就最純潔
隻g陪麻甩佬訓緊,應唔到機
勸大家都係少提,少討論

牛唔飲水唔撳得牛頭低
一早講左香港地全民做雞

話無過只係你未發現到啫

真係對香港女仔無晒信心
厹多撚到

R閪屌
癡線點解依家d人做呢嘢仲好似好威咁
一買一賣又有乜問題
當佢冇男朋友做ptgf 用時間賺錢, 買賣都心甘情願
其實, 話人做雞屌人叫雞果d 人憑乜企係道德高地
性其實係好平常嘅野, 就係前人嘅教育有問題先令到社會覺得性行為係歪風而不去直視
當社會嘅發展係行向開放嘅方向, 對性應該面對而唔係冷嘲熱諷, 安全性行為更應該大力推廣
人...只要做嘅野對得住自己就冇問題

睇連登就知父權思想有幾根深蒂固同落後

On9
咁男人叫雞無問題啦
咁多毒撚幫樓主
唔係以為可以免費約到樓主呀
一買一賣又有乜問題
當佢冇男朋友做ptgf 用時間賺錢, 買賣都心甘情願
其實, 話人做雞屌人叫雞果d 人憑乜企係道德高地
性其實係好平常嘅野, 就係前人嘅教育有問題先令到社會覺得性行為係歪風而不去直視
當社會嘅發展係行向開放嘅方向, 對性應該面對而唔係冷嘲熱諷, 安全性行為更應該大力推廣
人...只要做嘅野對得住自己就冇問題

一句講晒
你介唔介意你老母/你條女/你個女做雞晚晚俾唔同男人屌?

佢嘅選擇應該佢決定, 做家人只可尊重佢嘅決定, 所以只可提佢帶套

幫樓主係咪有免費閪屌?
厹多撚到

R閪屌

狗公充斥住哂
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

本身: sp+雞
無話唔想 係勸你
不過依家屌你老母咪撚再postj圖啦
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

你睇下你個標題係咩先啦
你問我答阿唔係你叫我貼阿
post腳都算仲要post張屎忽圖係到釣狗公?
咁介唔介意post埋塊西出黎?

隻臭雞覺得自己身材好
又有巴打叫佢po 咪po囉
佢中意比厹讚呀嘛
咁哩到多厹又真係事實

其實我對樓豬無惡意
係唔想佢比d狗公讚幾讚
人地叫佢po咩就po咩
你話你撚狗就話啫
叻女
玩夠就好搵件老實人埋單啦
反正你唔講 根本無人知
宜家做雞都可以咁開揚 唔怪新一代香港女仔九成都係雞
咁既身材收2000up
勸大家都係少提,少討論

你去識教會啲女仔就最純潔

雞蟲驚搵唔到ptgf搞?
死臭雞,做成世啦你,咪撚搵人埋單
成班懶正義係度屌樓主乜乜柒柒既人究竟做乜鳩
宜家有人分享心路歷程俾你開眼界又屌
貼埋圖俾你飽眼福又屌
miss你問題又話人簡黎答
成班當樓主有求必應咁以為自己係上帝咁款
真係成班極度自我中心既小學雞
利申追完post,幾欣賞樓主分享ed事,唔會叫ptgf既我當開左眼界,唔會contact樓主

佢貼腳個張證明自己係真絲嘅 我覺得無乜野
但貼埋個屎忽同胸做乜柒

有屎忽咩
樓主我又要做project 留TG我幫你做9型人格分析

撐樓主,身體自主
屌樓主滿口歪理個D唔通唔想獵奇呃蝦條咩?係咁清高就唔好入黎留言沾污自己啦

樓主會係skout揀咩人做sp?
我知有至少幾個女仔係因為連登、rubbishptgf而入行⋯⋯
樓主仲揾唔搵sp, 出下街都ok

利申: 大隻毒撚, 有一次sp經驗
樓主 , 我通常見到G都會大大力屌柒
不過對你我又無乜反感

加油 , 祝你搵到你的理想生活
我無咩意見
但因為有圖
一定要正評
呢d先係討論

好過d無圖既臭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞