搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
睇左成個鐘終於追完。
老實講希望絲打上左岸就唔好再落海喇,今次你話接咗20個客都冇性病可能係好彩。但係一奶嘢就必定後悔終身。

利申:J左,絲打身材同對腳係我喜歡類型

多謝你睇曬成個post......

不過我覺得你第日拍拖都係唔好同佢講你做過 ptgf 會比較好,就放係內心深處。

講好啲,佢條仔有權知道既,如果以後真係發現咗,對佢條仔好似唔太好
樓主睇事物態度幾好
係咪讀心理or 哲學 or 社會學

BTW 有無SP OR 客最後變左朋友
仲會出街食飯吹水(NO SEX)
樓主睇事物態度幾好

有,變左朋友一齊睇戲,傾計
睇左成個鐘終於追完。
老實講希望絲打上左岸就唔好再落海喇,今次你話接咗20個客都冇性病可能係好彩。但係一奶嘢就必定後悔終身。

不過我覺得你第日拍拖都係唔好同佢講你做過 ptgf 會比較好,就放係內心深處。

講好啲,佢條仔有權知道既,如果以後真係發現咗,對佢條仔好似唔太好

我都明白,所以我會講
不過我都未必會拍拖
岩岩申請AC,入黎留個言

樓主只係搵到一樣野
可以得到人地既認同
而認同,讚美愈來愈多
就會沉淪係呢一種行為

好似你每貼一張圖出黎
就會有人讚美,然後叫你再貼
你就會覺得自己
原來我做呢樣野係會有人讚我
最後變成理所當然

利申:
曾經有兩個女仔送過上門,無食

我都有少少覺得自己係咁
樓主睇事物態度幾好

佢地會唔會食完飯都暗示想有sex

紅字未答啊
呢個世代做女仔真係好,開下直播,做下ptgf,啲錢就倒水咁黎

我都覺...
所以我唔會吊高黎賣,玩人果d...
對d客都幾好,唔會收人錢仲西面
不如俾返錢我做你ptbf 好撚窮
樓主睇事物態度幾好

佢地會唔會食完飯都暗示想有sex

紅字未答啊

讀過,自己都有興趣,睇開呢方面既書
樓主你有冇試過特登fake啲淫叫聲令個客快啲完事
樓主有冇對個客人產生感情???
你D客會唔會約過幾次之後突然間對你好 態度冷淡,你主動約佢嗰陣會佢搵值口推左佢???

上面答過,無,好清醒
唔會,只會越黎越熱情 我唔會主動約

我見有ptgf會沉船落個客到,可能習慣咗甚至鍾意俾個客搞,但正常一般男人都唔會返食咁多次,如果遇到呢啲咁熱情嘅ptgf,應該點樣拒絕呢?
你身邊有冇客有類似經驗?
好撚癡線,一開始就屌人做雞公廁,一貼圖成班就即刻扮認真問問題。

毒撚真係易控制

利申:J 左
樓主呢一刻係西鐵上面?
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?
又或者驚唔驚比人爆大鑊?
好撚多厹 扮撚晒關心,
d人屌樓主點解post相,班厹就話樓主覺得靚先post,
你地知唔知你地講d野真係柒 厹格真係厹格
男人老狗做咩Ptgf
日後會唔會對自己男朋友坦白
定係會當秘密收埋成世就算?
好撚多厹 扮撚晒關心,

我又好直接講
想識樓主
有冇機會呀我
好撚多厹 扮撚晒關心,

啲柒頭厹以為有得屌掛 柒撚懵懵
睇左成個鐘終於追完。

我都明白,所以我會講
不過我都未必會拍拖

真心,有幾多男人叫雞/ptgf 會同「將來既」女朋友講?每個人都有自己黑暗同唔適合公開既事。
好撚多厹 扮撚晒關心,

平時見到ptgf 就屌人臭雞,咪又係為錢
有機會識喇,就幫人分析心理,咩情傷呀,身體自主呀,唔鍾意束縛呀,侮辱性字句唔見哂,一隻二隻爭住狗衝。
好撚多厹 扮撚晒關心,

啲柒頭厹以為有得屌掛 柒撚懵懵

又教人地加密又話唔會bam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞