搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
應該呢度搵到好多生意
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

本身: sp+雞
無話唔想 係勸你
不過依家屌你老母咪撚再postj圖啦
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

你睇下你個標題係咩先啦
你問我答阿唔係你叫我貼阿
post腳都算仲要post張屎忽圖係到釣狗公?
咁介唔介意post埋塊西出黎?

隻臭雞覺得自己身材好
又有巴打叫佢po 咪po囉
佢中意比厹讚呀嘛
咁哩到多厹又真係事實

咁佢身材又真係幾
我係絲都想睇
樓主係男人 此post已完
樓主係男人 此post已完

咪撚踢爆
唔好意思 忍唔到 dllm 狗公

( Show Blocked User - ProPro )
好多死5p 浮哂上黎呀
樓主po 成人台啦 連登好多細路睇嫁
好多死5p 浮哂上黎呀
樓主po 成人台啦 連登好多細路睇嫁

屌 估唔到咁撚多狗公
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

本身: sp+雞
無話唔想 係勸你
不過依家屌你老母咪撚再postj圖啦
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

你睇下你個標題係咩先啦
你問我答阿唔係你叫我貼阿
post腳都算仲要post張屎忽圖係到釣狗公?
咁介唔介意post埋塊西出黎?

同意同意
做雞就做雞啦
Ptgf懶好聽
屌你老母 做雞就做雞啦 講到咁撚好聽
樓主真係係雞係公廁
b cup
成班懶正義係度屌樓主乜乜柒柒既人究竟做乜鳩
宜家有人分享心路歷程俾你開眼界又屌
貼埋圖俾你飽眼福又屌
miss你問題又話人簡黎答
成班當樓主有求必應咁以為自己係上帝咁款
真係成班極度自我中心既小學雞
利申追完post,幾欣賞樓主分享ed事,唔會叫ptgf既我當開左眼界,唔會contact樓主
貼埋圖俾你飽眼福又屌
利申追完post,幾欣賞樓主分享ed事,唔會叫ptgf既我當開左眼界,唔會contact樓主

佢貼腳個張證明自己係真絲嘅 我覺得無乜野
但貼埋個屎忽同胸做乜柒
一買一賣又有乜問題
當佢冇男朋友做ptgf 用時間賺錢, 買賣都心甘情願
其實, 話人做雞屌人叫雞果d 人憑乜企係道德高地
性其實係好平常嘅野, 就係前人嘅教育有問題先令到社會覺得性行為係歪風而不去直視
當社會嘅發展係行向開放嘅方向, 對性應該面對而唔係冷嘲熱諷, 安全性行為更應該大力推廣
人...只要做嘅野對得住自己就冇問題
收皮啦無圖鳩up po 都冇人屌

驗過對眼再睇多次個po啦
一間隻雞可能真係po埋個臭西比你地睇呀
貼埋圖俾你飽眼福又屌

樓主冇錯分享自己做雞
問題係d狗公好撚煩
貼埋圖俾你飽眼福又屌

佢貼腳個張證明自己係真絲嘅 我覺得無乜野
但貼埋個屎忽同胸做乜柒

貼屎忽同胸有乜問題?
自己覺得靚就同人分享, 幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞