搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
留個contact

唔留..唔係上黎搵客/sp
純粹無聊傾下計

留個contact傾下計
我懷疑樓主係男人
撚9啲連登仔
身材唔差 唔追名利
大把好仔可以選擇
點解要做雞

唔做啦...

你都洗濕左個頭啦 做一日雞同十年雞都係做過雞
想做咪繼續囉 香港地笑貧不笑娼
你唔好諗住結婚搵人埋單害人就得啦
有冇打車輪?
有冇驗身?
怕唔怕中招 ?eg 花/梅/愛

有打車輪
有驗身
怕,但都覺得係整定既
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

本身: sp+雞
無話唔想 係勸你
不過依家屌你老母咪撚再postj圖啦
我唔係大愛撚
身材唔差 唔追名利
大把好仔可以選擇
點解要做雞

唔做啦...

都話厭...想玩先再做啦
身材唔差 唔追名利
大把好仔可以選擇
點解要做雞

唔做啦...

我唔介意埋單
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

無話唔想 係勸你
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

咁你而加覺得自己同其他人係「平等」?
有無朋友好反感「出賣身體」賺錢既行為?
會唔會無信心搵到一個好好既另一半?
如果拍拖又會唔會覺得自己有虧欠另一半?
如果依到好多人鬧你雞你覺得會唔會影響到你心情/諗法/自信心?

利申無咁諗

有咩唔平等.....
有,所以唔會公開
有信心,都多條件好既男仔追
唔會,會講清楚,而且唔覺得係咩虧欠
唔會影響心情,因為之前成日睇高登連登,都大概知d人會鬧咩
另外,我無對呢樣嘢好有自信心

我指既自信心係你自我認知既滿意度...姐係靚啲會有自信啲
平等係講既覺得自己低人一等?even連好depressed既時候都無?
咁你有無好proud of自己既身體?覺得自己既body shape好靚咁?
又無覺得自己ptgf既經歷令你變charm/ more attractive(可能係因為左同唔同男仔相處)?
如果有,你覺得係咩原因呢?
我睇你其實覺得ptgf無乜野,點解唔繼續做落去既?

本身係一個無咩自信既人黎,唔覺得自己特別靚or身材特別好(而且呢個都係事實)
同左我ex一齊之後,佢成日嫌棄我呢樣果樣,我從來無嫌棄過佢任何野,但因為佢,我自信心更加低,成日放大自己既缺點,例如平胸...
做左ptgf之後,好多客都讚我(技術身材樣貌等等)
不過我都知呢d係各花入各眼,同埋係因為佢地想搞嘢先咁講,所以都唔會因為同多左男仔相處就改變到我d咩
我唔繼續做係因為覺得厭左

其實我覺得你幾有自信
因為你自己價值觀都企得好硬淨,又唔會太介意其他人點諗(有勇氣post上黎/當初又有勇氣去做ptgf)。
又唔會覺得自己污槽各樣,所以我覺得你都幾有自信。
咁你覺得自己性格有無因為從事ptgf而改變?又有無後悔過做左ptgf?

我唔係有自信,只係一個中意獨來獨往既人😅唔太想理其他人(應該係話唔想交心)
性格無咁容易改變,無後悔

咁你覺得你係一直以黎都對性開放,定係因為發生特定事件後變開放,好似分手咁、有sp?
身邊有無朋友知你做過?有既話佢地又點睇?
有無交心朋友?
獨來獨往期間有無感到孤獨?

破處後分手後就開放左
佢地唔知
有孤獨,會搵d野做下,例如上連登
樓主會唔會覺得愛係一樣好廉價既野黎?

唔會廉價,只係唔太相信愛

會唔會係因為見過太多虛偽有咁既諗法?
有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?

唔覺得係賣身體比人,覺得係勞力既一種(咁樣講實比人屌
見過太多虛偽,現實,錢行先既人囉

勞力其實都係一種買賣 不過都無乜好爭論.
樓主覺唔覺得自己係個開心既人?
我可能先入為主左 但我覺得你唔係一個開心既人
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

無話唔想 係勸你
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post
樓主會唔會覺得愛係一樣好廉價既野黎?

唔會廉價,只係唔太相信愛

會唔會係因為見過太多虛偽有咁既諗法?
有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?

唔覺得係賣身體比人,覺得係勞力既一種(咁樣講實比人屌
見過太多虛偽,現實,錢行先既人囉

勞力其實都係一種買賣 不過都無乜好爭論.
樓主覺唔覺得自己係個開心既人?
我可能先入為主左 但我覺得你唔係一個開心既人

唔係太開心,但好想自己睇開d
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

無話唔想 係勸你
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

咪係 more 咪理佢
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

無話唔想 係勸你
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

咪係 more 咪理佢

不過如果你地想睇,係ig seach ptgf都大把...
身材唔差 唔追名利
大把好仔可以選擇
點解要做雞

唔做啦...

我唔介意埋單

祝你滿街襟兄弟
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

無話唔想 係勸你
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

咪係 more 咪理佢

你好吸引淨係想睇你
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

無話唔想 係勸你
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

咪係 more 咪理佢

屌個d 唔係絲打你嘛
竟然有圖
唔洗講咁多道理啦
有得屌,老閪都屌
幾高
幾高

幾重
幾高

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞