搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
岩岩申請AC,入黎留個言

樓主只係搵到一樣野
可以得到人地既認同
而認同,讚美愈來愈多
就會沉淪係呢一種行為

好似你每貼一張圖出黎
就會有人讚美,然後叫你再貼
你就會覺得自己
原來我做呢樣野係會有人讚我
最後變成理所當然

利申:
曾經有兩個女仔送過上門,無食

個利申代表啲咩

樓主只係搵到一樣野
可以得到人地既認同
而認同,讚美愈來愈多
就會沉淪係呢一種行為

好似你每貼一張圖出黎
你就會覺得自己
最後變成理所當然

利申:

個利申代表啲咩

"我有女都唔食, 你班廢柴屎都無得食"

果班on9就算啦 又話自己靚仔,話自己乖 見到都唔開胃

我又唔明有人自稱"紀錄"部隊係搵SP上面有咩着數
擔會叻D?

但條仔去擔... well, hehe?

想呃蝦條就咩都講得出
講自己長度應該去到小數點後兩位,慌死蝕左果零點零幾cm

唔得, 狂笑中
有時真係唔明
佢地係唔係以為講幾句嘢就會條女訓低俾個西佢地呢...

定係佢地又當咗自己條丁係八達通咁嘟

有啲仲重複出同一回覆幾次,好驚樓主注意唔到冇西屌呀

啲厹真係好撚柒
懶係理性打埋長篇大論幫隻臭雞講野

可能覺得佢會覺得有囡囡會冧

rubbishptgf貼哂啲雞出黎個時又唔見咁多人幫啲雞出聲

擔會叻D?

想呃蝦條就咩都講得出

唔得, 狂笑中
有時真係唔明

啲厹真係好撚柒

rubbishptgf貼哂啲雞出黎個時又唔見咁多人幫啲雞出聲

因為依家講幾句有得做sp
好似係

擔會叻D?

想呃蝦條就咩都講得出

唔得, 狂笑中
有時真係唔明

啲厹真係好撚柒

好似係

一日係雞 一世都係雞

想呃蝦條就咩都講得出

唔得, 狂笑中
有時真係唔明

啲厹真係好撚柒

好似係

諗住有多幾張腳圖睇
有冇多啲樓主對波圖呀
有冇多啲樓主對波圖呀

樓豬撚有波咩 平架
有冇多啲樓主對波圖呀

樓豬撚有波咩 平架

34b 架屌
青頭仔?
有冇多啲樓主對波圖呀

樓豬撚有波咩 平架

34b 架屌
青頭仔?

日本bra b cup?

樓主只係搵到一樣野
可以得到人地既認同
而認同,讚美愈來愈多
就會沉淪係呢一種行為

好似你每貼一張圖出黎
你就會覺得自己
最後變成理所當然

利申:

個利申代表啲咩

"我有女都唔食, 你班廢柴屎都無得食"

係"我有女都唔係隨便食架,但如果樓主送上門我就食,因為樓主是特別的"

我屌
好撚癡線,一開始就屌人做雞公廁,一貼圖成班就即刻扮認真問問題。

毒撚真係易控制

利申:J 左

唔係點叫狗公 就係冇嘢果陣吠你 有嘢果陣扮撚晒蟹咁
有冇多啲樓主對波圖呀

樓豬撚有波咩 平架

34b 架屌
青頭仔?

日本bra b cup?

皮膚白滑
加分
有無contact 想屌
樓主會唔會覺得愛係一樣好廉價既野黎?

唔會廉價,只係唔太相信愛

會唔會係因為見過太多虛偽有咁既諗法?
有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?

唔覺得係賣身體比人,覺得係勞力既一種(咁樣講實比人屌
見過太多虛偽,現實,錢行先既人囉

咁您老實啲講
做嚟為咩

刺激感,新鮮感,錢

係 確實接觸到好多唔同類型既人 眼界闊左好多 亦學識男人靠唔住

擔會叻D?

想呃蝦條就咩都講得出

唔得, 狂笑中
有時真係唔明

啲厹真係好撚柒

好似係

well...
其實咁想搵蝦條咪叫D小朋友拎D利是錢出嚟囉
樓主會唔會覺得愛係一樣好廉價既野黎?

唔會廉價,只係唔太相信愛

會唔會係因為見過太多虛偽有咁既諗法?
有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?

唔覺得係賣身體比人,覺得係勞力既一種(咁樣講實比人屌
見過太多虛偽,現實,錢行先既人囉

咁您老實啲講
做嚟為咩

刺激感,新鮮感,錢

係 確實接觸到好多唔同類型既人 眼界闊左好多 亦學識男人靠唔住

咁去搞les啦
-討論完畢-
樓主有無tg
我好靚仔
幾時生日
想樓主過幾年再開post
想知過幾年諗法會唔會變
想知過幾年諗法會唔會變

我覺得會取決佢搵唔搵到人埋單
想知過幾年諗法會唔會變

一定有,呢度都執到
又有紀律部隊,又有啲有女都唔食,又有靚仔
想知過幾年諗法會唔會變

一定有,呢度都執到
又有紀律部隊,又有啲有女都唔食,又有靚仔

我覺得D小朋友係口是心非mode
食之前唔介意
食咗就即刻反口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞