搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
一買一賣又有乜問題
當佢冇男朋友做ptgf 用時間賺錢, 買賣都心甘情願
其實, 話人做雞屌人叫雞果d 人憑乜企係道德高地
性其實係好平常嘅野, 就係前人嘅教育有問題先令到社會覺得性行為係歪風而不去直視
當社會嘅發展係行向開放嘅方向, 對性應該面對而唔係冷嘲熱諷, 安全性行為更應該大力推廣
人...只要做嘅野對得住自己就冇問題

睇連登就知父權思想有幾根深蒂固同落後
成班懶正義係度屌樓主乜乜柒柒既人究竟做乜鳩
宜家有人分享心路歷程俾你開眼界又屌
貼埋圖俾你飽眼福又屌
miss你問題又話人簡黎答
成班當樓主有求必應咁以為自己係上帝咁款
真係成班極度自我中心既小學雞
利申追完post,幾欣賞樓主分享ed事,唔會叫ptgf既我當開左眼界,唔會contact樓主

佢貼腳個張證明自己係真絲嘅 我覺得無乜野
但貼埋個屎忽同胸做乜柒

係吔 po腳寫username 證明未完囉
貼對波睇吓

唔大

貼埋圖俾你飽眼福又屌
利申追完post,幾欣賞樓主分享ed事,唔會叫ptgf既我當開左眼界,唔會contact樓主

但貼埋個屎忽同胸做乜柒

自信, 覺得靚咪分享
你可以唔睇, 冇人叫你睇
貼對波睇吓

唔大

樓主, 做返d 運動, 跑吓步
收一收返整d 肉就真係fit
貼埋圖俾你飽眼福又屌

但貼埋個屎忽同胸做乜柒

自信, 覺得靚咪分享
你可以唔睇, 冇人叫你睇

又點估到一個你問我答嘅po會有哩啲相姐
初頭樓主話會同未來男朋友坦白個陣
我都好欣賞佢㗎
見到屎忽同胸之後 比我感覺係想係到釣毒撚
一買一賣又有乜問題
性其實係好平常嘅野, 就係前人嘅教育有問題先令到社會覺得性行為係歪風而不去直視
當社會嘅發展係行向開放嘅方向, 對性應該面對而唔係冷嘲熱諷, 安全性行為更應該大力推廣

一句講哂 如果你女朋友 女性家屬話你聽佢做過雞(或者ptgf啦是撚但) 你覺得有冇問題?你會唔會光明正大同人講?
唔會就收皮啦講到咁大義凜然
都總算了解多左,多謝樓主
何必呢...
一買一賣又有乜問題

一句講哂 如果你女朋友 女性家屬話你聽佢做過雞(或者ptgf啦是撚但) 你覺得有冇問題?你會唔會光明正大同人講?
唔會就收皮啦講到咁大義凜然

你同一個人相處係講將來定過去
當你噤介意佢過去就唔應該一齊, 一齊得就唔可以介意
如果有人問我一定會照直講, 男人老狗連自己愛嘅人都要講大話有撚用
一買一賣又有乜問題

一句講晒
你介唔介意你老母/你條女/你個女做雞晚晚俾唔同男人屌?
係咪要搞到潛水無圖睇先安樂
一買一賣又有乜問題

一句講晒
你介唔介意你老母/你條女/你個女做雞晚晚俾唔同男人屌?

佢嘅選擇應該佢決定, 做家人只可尊重佢嘅決定, 所以只可提佢帶套
做雞無所謂,唔好結婚害人就得
係一世唔好結婚!!!!
樓主係咪叫小凱?
係咪處
做雞無所謂,唔好結婚害人就得
係一世唔好結婚!!!!

最重要瀨撚左野咪撚傳染比人
真係有圖
btw幾歲破處
其實網上日日講ptfg呢個term出嚟
唔少女仔都潛移默化咗可以做呢個職業
唔想之後女朋友或老婆做過ptgf
勸大家都係少提,少討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞