搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
pat pat 圖
推一推

個偷拍器好無用
咁你覺得做ptgf唔岩(唔好)所以驚人知

覺得人言可畏所以唔想比人知?
因為我睇你 你覺得依個決定係唔會變既決定
所以想知你係覺得 錯都無所謂 定 ptgf根本無錯?

唔會覺得ptgf係啱,只係覺得係我自己既選擇,每個人都可以有自己既選擇,只要唔影響/傷害到人。
但唔想比人知,係因為好多人都接受唔到,好驚比人鬧

咁你傾向單身定拍拖多啲?
覺得搵快錢有無影響到你點諗野?
覺得ptgf唔包sex好過ptgf包sex定一樣?
仲有個偷拍器好唔好用?有無發揮到佢既作用?
好似好多問題,想瞭解多啲你地點諗

目前傾向單身,覺得自由
有,d錢黎得快洗得快,儘量叫自己過返之前既生活唔好咁大洗
覺得係個人選擇,我都享受sex,反而對同人行街睇戲無咩興趣
暫時無閃過(可能未遇到偷拍)

咁你而加覺得自己同其他人係「平等」?
有無朋友好反感「出賣身體」賺錢既行為?
會唔會無信心搵到一個好好既另一半?
如果拍拖又會唔會覺得自己有虧欠另一半?
如果依到好多人鬧你雞你覺得會唔會影響到你心情/諗法/自信心?

利申無咁諗

有咩唔平等.....
有,所以唔會公開
有信心,都多條件好既男仔追
唔會,會講清楚,而且唔覺得係咩虧欠
唔會影響心情,因為之前成日睇高登連登,都大概知d人會鬧咩
另外,我無對呢樣嘢好有自信心

我指既自信心係你自我認知既滿意度...姐係靚啲會有自信啲
平等係講既覺得自己低人一等?even連好depressed既時候都無?
咁你有無好proud of自己既身體?覺得自己既body shape好靚咁?
又無覺得自己ptgf既經歷令你變charm/ more attractive(可能係因為左同唔同男仔相處)?
如果有,你覺得係咩原因呢?
我睇你其實覺得ptgf無乜野,點解唔繼續做落去既?

本身係一個無咩自信既人黎,唔覺得自己特別靚or身材特別好(而且呢個都係事實)
同左我ex一齊之後,佢成日嫌棄我呢樣果樣,我從來無嫌棄過佢任何野,但因為佢,我自信心更加低,成日放大自己既缺點,例如平胸...
做左ptgf之後,好多客都讚我(技術身材樣貌等等)
不過我都知呢d係各花入各眼,同埋係因為佢地想搞嘢先咁講,所以都唔會因為同多左男仔相處就改變到我d咩
我唔繼續做係因為覺得厭左
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵
希望你一世都搵唔倒好男仔同你一齊
巴打們全軍出擊
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢
pat pat 圖

我都想post,但會唔會太色情被ban嫁
pat pat 圖

no la of course
死臭雞
樓主會唔會覺得愛係一樣好廉價既野黎?
pat pat 圖

唔會 就算露點用會員加密都無事 咪益街人

唔會廉價,只係唔太相信愛
pat pat 圖

唔識加密

咁你傾向單身定拍拖多啲?
覺得搵快錢有無影響到你點諗野?
覺得ptgf唔包sex好過ptgf包sex定一樣?
仲有個偷拍器好唔好用?有無發揮到佢既作用?
好似好多問題,想瞭解多啲你地點諗

目前傾向單身,覺得自由
有,d錢黎得快洗得快,儘量叫自己過返之前既生活唔好咁大洗
覺得係個人選擇,我都享受sex,反而對同人行街睇戲無咩興趣
暫時無閃過(可能未遇到偷拍)

咁你而加覺得自己同其他人係「平等」?
有無朋友好反感「出賣身體」賺錢既行為?
會唔會無信心搵到一個好好既另一半?
如果拍拖又會唔會覺得自己有虧欠另一半?
如果依到好多人鬧你雞你覺得會唔會影響到你心情/諗法/自信心?

利申無咁諗

有咩唔平等.....
有,所以唔會公開
有信心,都多條件好既男仔追
唔會,會講清楚,而且唔覺得係咩虧欠
唔會影響心情,因為之前成日睇高登連登,都大概知d人會鬧咩
另外,我無對呢樣嘢好有自信心

我指既自信心係你自我認知既滿意度...姐係靚啲會有自信啲
平等係講既覺得自己低人一等?even連好depressed既時候都無?
咁你有無好proud of自己既身體?覺得自己既body shape好靚咁?
又無覺得自己ptgf既經歷令你變charm/ more attractive(可能係因為左同唔同男仔相處)?
如果有,你覺得係咩原因呢?
我睇你其實覺得ptgf無乜野,點解唔繼續做落去既?

本身係一個無咩自信既人黎,唔覺得自己特別靚or身材特別好(而且呢個都係事實)
同左我ex一齊之後,佢成日嫌棄我呢樣果樣,我從來無嫌棄過佢任何野,但因為佢,我自信心更加低,成日放大自己既缺點,例如平胸...
做左ptgf之後,好多客都讚我(技術身材樣貌等等)
不過我都知呢d係各花入各眼,同埋係因為佢地想搞嘢先咁講,所以都唔會因為同多左男仔相處就改變到我d咩
我唔繼續做係因為覺得厭左

其實我覺得你幾有自信
因為你自己價值觀都企得好硬淨,又唔會太介意其他人點諗(有勇氣post上黎/當初又有勇氣去做ptgf)。
又唔會覺得自己污槽各樣,所以我覺得你都幾有自信。
咁你覺得自己性格有無因為從事ptgf而改變?又有無後悔過做左ptgf?

我唔係有自信,只係一個中意獨來獨往既人😅唔太想理其他人(應該係話唔想交心)
性格無咁容易改變,無後悔
pat pat 圖

唔識加密

最底個行向右拉有把鎖

會唔會係因為見過太多虛偽有咁既諗法?
有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?
pat pat 圖

唔識加密

最底個行向右拉有把鎖

屌您老母真係一隻臭雞嚟
您鐘意比人屌無所謂 ptgf都無所謂
不過希望您唔好揾另一半

有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?

唔覺得係賣身體比人,覺得係勞力既一種(咁樣講實比人屌
見過太多虛偽,現實,錢行先既人囉

咁您老實啲講
做嚟為咩
屌您老母真係一隻臭雞嚟
您鐘意比人屌無所謂 ptgf都無所謂
不過希望您唔好揾另一半

唔搵咪唔搵囉...咁惡做咩

咁您老實啲講
做嚟為咩

刺激感,新鮮感,錢
身材唔差 唔追名利
大把好仔可以選擇
點解要做雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞