搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
做雞就死埋一二邊啦,出黎開post搏咩姐?

咁你咪唔好入黎囉...留個咁既言又搏咩姐
搵sp係咪靜係搵大隻高?
瘦撚係咪唔考慮?

個人唔中意瘦
有冇多d圖
仲有冇keep住接客果個ig
日後有咩打算
抽番個身出黎 斷估唔會咁快番去掛
日後有咩打算
抽番個身出黎 斷估唔會咁快番去掛

通常佢地有需要錢都會首先搵返果幾個恩客
成班狗公你地醒下啦
就係你班狗衝撚,搞到叫雞個價直線上升
你地知唔知幾年前1200蚊就屌到中上港女啦
而家比你地玩到1200蚊就快連餐飯都食唔到
咁既質素都夠膽開2000蚊,你玩埋我果份

leedeelive
漫遊
4-5年前
真係1000蚊都可以玩中出

依家一千蚊,只係同你食餐飯咋
樓價同雞價只升不跌,屌你老母

以前果d叫援交,依家果d叫ptgf,高級d架 好似係
屌 隻手好多byebye肉
其實而家周街都ptgf(雞)點先確保將來另一半冇做過
個閪臭唔臭

應該唔臭掛,不過我唔俾奶
放開胸懷上黎傾
I think most men will just consider you as a fucking machine in future
樓主鍾意幾多cm長?同幾多cm粗?
爬漏文見諒
個閪臭唔臭

應該唔臭掛,不過我唔俾奶

屌你老母 唔俾奶...............
咁俾錢你把鬼
教我點用交友app搵SP 點知邊d係 點解一問就比人封

照下鏡咪知囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞