搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
上嚟開得post都唔爭在俾多啲相
大把巴打想俾錢你洗
實係有人同意 有人唔同意嘅。
樓主想要刺激新鮮 真係幾啱做確實
好似賭錢咁 當興趣之餘 又想拎翻啲成功感
可能賺唔賺到錢係其次
上嚟開得post都唔爭在俾多啲相
大把巴打想俾錢你洗

無左興趣,比錢我都無用
樓主會唔會覺得愛係一樣好廉價既野黎?

唔會廉價,只係唔太相信愛

會唔會係因為見過太多虛偽有咁既諗法?
有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?

唔覺得係賣身體比人,覺得係勞力既一種(咁樣講實比人屌
見過太多虛偽,現實,錢行先既人囉

勞力其實都係一種買賣 不過都無乜好爭論.
樓主覺唔覺得自己係個開心既人?
我可能先入為主左 但我覺得你唔係一個開心既人

唔係太開心,但好想自己睇開d

你需要一個朋友
無論你信唔信任你身邊既人都好 我都覺得你需要一個人去聽你講野或者係身邊
樓主會唔會覺得愛係一樣好廉價既野黎?

有無曾經覺得幾千蚊而將自己身體賣比人而覺得愛根本只係好虛無同無聊既野黎?

你需要一個朋友
無論你信唔信任你身邊既人都好 我都覺得你需要一個人去聽你講野或者係身邊

我有...係約過既客/sp,唔係朋友,不過都當左佢地係朋友
個post好多狗公
樓主有無諗過收山 做番正職
Po j圖去成人台啦
搞到呢到烏煙瘴氣
^_^71117.
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?
又或者驚唔驚比人爆大鑊?

都驚嫁

咁壓力大唔大?
有無點樣去保護自己身份?

唔sd樣相,淘寶買左個防偷拍器

防偷拍器? 咩黎?
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

本身: sp+雞
無話唔想 係勸你
不過依家屌你老母咪撚再postj圖啦
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

你睇下你個標題係咩先啦
你問我答阿唔係你叫我貼阿
post腳都算仲要post張屎忽圖係到釣狗公?
咁介唔介意post埋塊西出黎?

你需要一個朋友

我有...係約過既客/sp,唔係朋友,不過都當左佢地係朋友

真心?尾果句我覺得你講緊大話
樓主咩學歷?
你鍾唔鍾意自己
咪撚教壞其他人啦仲係到曬命 無d悔意
點解做SP都要收錢?
有冇打車輪?
有冇驗身?
怕唔怕中招 ?eg 花/梅/愛

有打車輪
有驗身
怕,但都覺得係整定既

整定係你唔主動挑戰而都引發
你會唔會次次亂鳩過馬路,到某日比車撞然後話整定
樓主,雖然我都好想勸你唔好再做,但我就唔想做狗公拎contact啦,職業無分貴賤既 如果一個中年女人做雞 養家 你地唔會屌 ,依家樓主去做ptgf. 都係佢既自由,既然佢話會同將來男朋友坦白 咁都算係有承擔 趁未有健康問題早D收手啦! 希望你會聽,搵到你內心想要既野
樓主 覺唔覺得自己係雞
唔好ff係連登釣毒撚揾真愛啦
你係一隻雞炸
比錢就屌得嗰隻呀
成個po比我嘅感覺係勁撚多厹
仲有呀樓主 唔好睇到自己咁清高呀
本身都想屌柒你
不過睇埋落去之後
都係勸你唔好再做啦sp都唔好搵

點解本身想屌柒我
點解睇落去又唔想呢

本身: sp+雞
無話唔想 係勸你
不過依家屌你老母咪撚再postj圖啦
我唔係大愛撚

唔睇就柒就啦屌

點解會叫我唔好post

你睇下你個標題係咩先啦
你問我答阿唔係你叫我貼阿
post腳都算仲要post張屎忽圖係到釣狗公?
咁介唔介意post埋塊西出黎?

隻臭雞覺得自己身材好
又有巴打叫佢po 咪po囉
佢中意比厹讚呀嘛
咁哩到多厹又真係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞