搵過sp,做過ptgf,你問我答

1001 回覆
132 Like 429 Dislike
做ptgf 賺左幾錢?
幾歲破處
有冇人氹你唔用

想唔用套吹就有,做就無

戴套含

係,會講明

含到成口膠
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?
又或者驚唔驚比人爆大鑊?

都驚嫁

咁壓力大唔大?
有無點樣去保護自己身份?

唔sd樣相,淘寶買左個防偷拍器

防偷拍器?會點發現?
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?

都驚嫁

咁壓力大唔大?

防偷拍器?會點發現?

會閃
幾歲破處

想聽你講話偷舒服到想比返錢個次個經歷
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?

都驚嫁

咁壓力大唔大?

個偷拍器好無用
咁你覺得做ptgf唔岩(唔好)所以驚人知

覺得人言可畏所以唔想比人知?
因為我睇你 你覺得依個決定係唔會變既決定
所以想知你係覺得 錯都無所謂 定 ptgf根本無錯?

唔會覺得ptgf係啱,只係覺得係我自己既選擇,每個人都可以有自己既選擇,只要唔影響/傷害到人。
但唔想比人知,係因為好多人都接受唔到,好驚比人鬧
有冇接過客出到黎先知係青頭 結果係點?
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?

都驚嫁

咁壓力大唔大?

個偷拍器好無用

唔會覺得ptgf係啱,只係覺得係我自己既選擇,每個人都可以有自己既選擇,只要唔影響/傷害到人。

咁就咪再做啦屌

失眠無聊先開post

樓主有冇測過9型人格
覺得你係9/1號
當係認識下自己
或者比小弟做個資料整合

點測嫁...

https://types.yuzeli.com/survey/nine36/
比較少題數既test,不過係簡體字

測左啦,4

覺得都幾準

感覺你正處於一個健康既心理水平
側翼人格應該係3
資料整合完,最後都希望幫到你

咩係側翼人格

每個主人格都會擁有其中一個相鄰人格的部分特徵
為側翼人格,可理解做次人格

好多我專敬及崇拜既人都係4w3
不過全部都係男既
想聽你講話偷舒服到想比返錢個次個經歷

首先,佢樣唔差既
上到房,傾左成一個鐘計,令我覺得佢唔係d一黎就插插插,射後不理果d
kiss左好耐,佢錫曬我全身,摸曬全身,我大腿內側好敏感,佢不停掃。
著住底褲磨到我濕曬,跟住係門口磨下磨下唔入去
入去之後一開始唔郁,等我適應下先,然之後慢慢插,逐漸加速
加速後又慢慢插,轉pose...
大概係咁啦
我諗係個氣氛同埋調情,令我覺得好舒服
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?

都驚嫁

咁壓力大唔大?

個偷拍器好無用

咁就咪再做啦屌

無做啦

點測嫁...

https://types.yuzeli.com/survey/nine36/

測左啦,4

覺得都幾準

側翼人格應該係3

咩係側翼人格

不過全部都係男既

佢有話4型好情緒化,都幾中
覺得自己享唔享受性?
平時需要大唔大?
對住朋友表現得淫唔淫?(例如會講下鹹濕話題)

最深刻嘅一次性愛係點?

有冇覺得自己好污糟?陰道俾咁多男人進入過?
有冇接過客出到黎先知係青頭 結果係點?

無試過...試過接d性經驗唔多既(少於5次)
feel到佢好盡力做好件事,但有d動作都係唔係好啱位
覺得自己享唔享受性?
平時需要大唔大?
對住朋友表現得淫唔淫?(例如會講下鹹濕話題)

最深刻嘅一次性愛係點?

有冇覺得自己好污糟?陰道俾咁多男人進入過?

享受
平時需求唔大,唔好撻著我就得 試過成年無做
對朋友唔會,對sp同客會
最深刻暫時諗唔到...我諗可能未有
唔會,將做愛當成一種活動,做足安全措施就唔污糟
身邊既人知唔知?
驚唔驚身邊既人知道?

都驚嫁

咁壓力大唔大?

個偷拍器好無用

咁你傾向單身定拍拖多啲?
覺得搵快錢有無影響到你點諗野?
覺得ptgf唔包sex好過ptgf包sex定一樣?
仲有個偷拍器好唔好用?有無發揮到佢既作用?
好似好多問題,想瞭解多啲你地點諗

目前傾向單身,覺得自由
有,d錢黎得快洗得快,儘量叫自己過返之前既生活唔好咁大洗
覺得係個人選擇,我都享受sex,反而對同人行街睇戲無咩興趣
暫時無閃過(可能未遇到偷拍)

點測嫁...

測左啦,4

覺得都幾準

側翼人格應該係3

咩係側翼人格

不過全部都係男既

的確係,
同4號相處要花一d心思

有時4號會好明白別人既感受 ,
但有時別人唔明白4號既感受

測左啦,4

覺得都幾準

側翼人格應該係3

咩係側翼人格

不過全部都係男既

的確係,
同4號相處要花一d心思

有時4號會好明白別人既感受 ,
但有時別人唔明白4號既感受

的確無咩人明白我...
嗚丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞