有冇人用過無恥公司HKBN香港寬頻既入嚟幫幫手

313 回覆
162 Like 45 Dislike
基本上一定有一個月冷靜期 呢一個月內你唔reject offer就當accept
個問題唔係佢有冇取消
係佢一開頭續左約
續約當日起計一個月內
上網咁多年未見過啲公司咁撚痴線
錄音電話當日起計一個月內
d人仲吹奏王維基識做生意 佢以前做生意咪就係咁撚樣囉 話黃就要盲目支持 好正好正 要爆買hktv mall 都未撚訓醒班傻閪 仲落佢搭 雖然而家hkbn唔關佢事 但個舊班底都仲係度
根本係以前有線啲仆街過哂去做
啲賤招有多無少
我有 佢2,3月瘋狂搵人打電話嚟嗰陣時已經同我講話就算我取消咗我都係要俾晒新約剩低所有月費 wtf
Hktv都係出名閪公司
對員工同供應商都閪到爆
屌佢老母
佢夜晚10點都打來

攰到仆街 一瞓到就打來嘈醒
cls公司

一日打2 3次來
我試過玩嘢,搵定多一個電話/tablet喺則邊錄音,咁你接電話時講明係錄佢哋音,明確表明要取消合約,佢哋做嘢就會正路好多
樓主case續約在先,毁約在後,想知技術上可以點搞
一定要搵消委會
認真任何續約既野第一次回應都要係唔續
係好清楚
你口頭續左囉on9

睇番你eq咁撚低
唔難明點解你比人伏鳩到
我電話錄音當日計起一個月內都冇,我就打去取消,佢就死都話唔俾取消,做唔到俾我,又話冇我嘅授權幫唔到我做取消???,打咗好多次電話去同佢講,同屋企人落埋門市講都有,跟住一兩個月之後佢就話你要取消都得你新約開始之前30日要去交form,但係即使你取消咗都係要交晒剩餘合約所有錢,所以係咁瘋狂叫我轉份約俾其他人或者親戚,我有交form又有打電話、門市都落過2轉,而家收到信貸單追錢
柒左你就認啦續完話跟足程序cut
你一入境香港就會比人拉住 話你欠債 除非還清否則不能入境
你唔洗諗,呢間閪野唔會交錄音
我同呢間閪野都有合約糾紛,叫佢交錄音就各種籍口唔交又死攬個仆街sales,嘈撚咗大半年報埋通訊局都冇用,最後轉第二個台唔鳩理佢份閪約,嗰間乜柒寶信打咗幾次有來電嚟俾我block,就轉打133玩電話,唔理就得
你再唔理的話
Ching 有冇出過境,我見下面有師兄話入境會比人拉住
你仆街認句低威大把人幫你
唔好理直氣壯講到自己舉理力爭咁就樣撚衰哂
香港人出到外地最撚黑人憎就依啲

明明遲到幾分鐘
我遲左少少,咁都唔比我?你咩規矩
你認句錯 問人點搞 人地都話幫你諗掂佢
企硬真係柒到貼地
我同屋企人傾左,佢哋話唔鳩理間野,我成日要出境入境,係咪真係比人拉住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞