有冇人用過無恥公司HKBN香港寬頻既入嚟幫幫手

255 回覆
93 Like 34 Dislike
認真答你條數出左無人搞到,直接搵ofca唔好煩
hkbn 幾時執
越來越垃圾
我就係用晒常理去取消件事,去跟佢哋規矩取消,搞撚咗半年12月到6月,都未取消到,而家都10月好撚攰ching
多謝你ching ,我會盡快send email 比ofca ,真心搞到個人好煩同好攰
你續左約點樣60日內
我個時入面做,癲到明明同事問題無㩒掣搞到出左penalty 都話無得waive,要客硬食,之後就sales cs互射
應該搵ofca
你續左約仲話跟規矩
自我洗腦咁撚癲既
關乜撚嘢自我洗腦閪尻事?你訓撚醒未啊?
你答我你續左約跟左人地邊撚條規矩取消?

人地仆街一件事,你都好廢先比人入到
呢啲招數其實少啲社會經驗都9成中,唔好blame the victim啦
你文盲就返你老母個閪度換眼啦垃圾,上面講撚得好清楚,你呢啲咁嘅閪人最撚啱入HKBN做,一堆廢鳩圍爐,香港越嚟越唔撚make sense咪就係因為有你呢啲唔撚正常既閪人
[警世文] 用緊/有意轉HKBN家居寬頻嘅你入一入黎
https://lih.kg/bMCowuU
你自己續約架喎屌人老母就代表你岩?
大概上年12月打過比我
我話過應該續約掛
口頭應左就係架啦
好多香港人係睇人仆街最開心
多謝ching條pdf link
多謝你ching 我會即刻報
根本一開始續約有問題
就要打去通訊事務管理局投訴
你就懶懶閒拖半年,拖到過埋續約期人地黎收數至搞 人地寫到明續約手則,唔到HKBN賴皮,你宜家打去叫佢地搞啦

https://www.ofca.gov.hk/tc/consumer_focus/guide/help_for_consumers/services_contracts/tsc/cpic/procedures/index.html
呢間公司係有線2.0 , 攞刀上去斬佢先有得停約
去到最後一個月,佢send sms來,
現有價錢+升級服務 引我續約,
但我屌你老母,唔好再遲d,我已經同第二個台簽左約要轉台。 我唔撚想好似樓豬情況咁,合約未生效就已經要賠錢。
電話回答 應該會續 同 確認會續,差好L遠, 師兄你肯定係前者? 還是已用自己lD/出生日期回覆確認會續了?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞