用Agoda book酒店經歷

376 回覆
536 Like 18 Dislike
去四國,同一間酒店連續book2晚,佢淨係cfm一晚,但扣左2晚錢。但明明第二晚都有空房,email屌佢先退錢。
咁樓主而家用緊咩?
用中介既中介
依間以前去京都都試過,明明早2個月俾哂錢有哂confirm,去到話冇book過當自己walk in
試過用佢search 三個人嘅大房
得出嚟嘅結果係好平就book咗
結果去到酒店話呢間大房只係一個人價錢
要求我比三倍錢 最後經理發現有少少問題
大家都退一步 俾咗個discount我
自此對Agoda 有啲戒心
寫埋訂嘅房型仲好d
除非用官網訂

否則全部都email double comfirm一次

瀨過野既人先會明
依加越嚟越多唔覆
今年幾碎?
學校無教實用文?
咁抵你死啦
邊撚個豆豆
我諗係1/50
真係睇好唔好彩,我試過agoda book大房,佢比間細房我,去到前枱講佢話agoda係book細房,搞左一大輪先換返房比我
經Agoda book日本溫泉旅館中伏
收貴我差唔多double 自己衰揀左個non-refundable
BPG又冇得用冇好感

同時間佢比起其他網book酒店好似又平啲 含淚使用
雖然唔同時間/方法上去睇價錢又會變
早排booking出事先成班連登仔話agoda好

利申 booking lv3 天才
揾visa concierge打去re confirm booking la 免費唔洗錢
3倍價錢..有撚病...
其實係咪同一間公司
早2日經agoda book咗2間日本酒店,琴日2間酒店都喺agoda 上面send message 比我,寫多謝我用agoda 預約,下款係酒店名。

咁應該即係酒店收到我booking?
之前去新加坡試過瀨嘢, Book左5日, 結果到最後Agoda 淨係幫我book咗1-2同4-5日, 中間嗰日冇book到, 明明我係同一間酒店
嗰時仲要喺F1最貴嗰幾日
Agoda啲房好多都來自booking
去日本就講日文啦 影衰人
用trip com book過澳門酒店,一樣試過去到無房
不過即場搵cs搞咗45分鐘搞返掂
最後又賠咗少少coupon
比啲心機用下自己啲goodest English 就打得出
正常係
不過通常係系統訊息,只證明有連去酒店系統度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞