用Agoda book酒店經歷

376 回覆
536 Like 18 Dislike
hi master

i go to school by bus
i have booked the room dated xxxxx in agoda
have you received? please confirm

thanks but no thanks

鴨脷洲吳彥祖
佢直情似唔識字/無讀過書
唔識咪老吹, trivago 咪又係射返你去酒店中介平台網, 格到Agoda 最平大家咪又係會撳入去訂
上面個chatgpt email 都流到,唔講以為小學生寫
confirm唔到就cancel算啦
唔識就收皮先啦柒唔切
晒咁多時間,如果只係去日本都冇乜優惠,直接去酒店官網買唔好
頹住APA就算啦
下個月去巴塞都係用agoda book
一confirm booking已經send email 俾酒店reconfirm
雖然一直以來都冇試過賴嘢
但見到咁多case真係有啲淆
「有人爆料」 癲過01
羅冠聰呀屌你老母

今年狗屎撈飯
去日本旅行每次都用同酒店email confirm

都係2分鐘的事保你平安
我下星期就去雖然已經額外email酒店 得到回覆話已confirm 但都驚驚地
send哂畀三間酒店,等覆中

thank you 哂上面咁多位教路嘅巴絲
用過嘅經驗都幾好
澳門台日泰,歐洲都用過,都順利
不過我習慣book完會同酒店再confirm,收到酒店confirmation 就穩陣
你條kam撚係隔離po比人笑完又入第2個po搵爐圍
啲連登仔話經agent買野 就係貪方便 仲要再confirm不如去返官網買架

勁撚戇鳩

就算係官網買我都會再confirm多次 廢撚是去到先話system問題冇收到個booking
人地特殊學校高材生
得喇,知你窮酸燶霉度,唔使咁大聲講俾全世界知
係呀,然後agoda會用ai覆你,人手email就office hour先覆,之後話sor9ly,退返錢比你囉,你個晚都係要訓街
白金秘書服務係咪免費?
Agoda: 你同我7街瞓!咪走黎煩自禾
其實唔係酒店已經賣咗啲房俾Agoda 咩
因為試過去酒店官網見冇,但Agoda 仲有
我就係豆豆 我仲喊緊
試過book兩晚 有一晚出問題
果間酒店話正係退一晚 但平台直接退晒兩晚
好想捽你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞