用Agoda book酒店經歷

376 回覆
536 Like 18 Dislike
上年年中去泰國經Agoda book酒店 到埗先發現間酒店冇我booking 好彩酒店有房最尾現場比錢先住到如果唔係要瞓街 情況好過森美少少

發誓以後唔再用Agoda book房 以後去旅行巴絲都唔好用Agoda狗也不屌
死屎狗梁志健
當年打壓豆豆
又公然宣揚非禮女藝人
之後又入tvb塗脂抹粉
成日話自己結婚先破處
但係2000s高登開始多人識個陣有人爆料 話係佢中學同學 佢中四中五個陣已經破左處
對返以前d娛樂新聞 佢自己有話過中學初戀好深刻好多野發生之類 畀人飛好hurt
下個月去日本.....
用哂Agoda BOOK.....
而家有啲淆.....
我今年去咗三次日本都係agoda 唔使太驚
可能10000個客有1個呢啲case
不過個1個係咪你就唔知喇
及早轉 冇房去到瞓街
但係我畀哂錢啦喎
冇free cancel?
我啱啱去完新加坡都係agoda訂,冇問題

你出發前5日直接email間酒店confirmed最穩陣
用開trivago
用咩網book嘢都一定留message
收到reply先當真
我用左佢好多年 雞本上一次事故刀冇發生 但系似乎唔系個別事件
甘我開始試用美團先得
你show booking confirmation.
唔得咪聯絡Agoda囉
師兄你鄉音好勁下
去泰國個次有send email但間酒店唔覆我 諗住冇事點知去到中招
冇錯,hotels dot com, klook同agoda都用過冇問題,不過通常都提早email酒店有冇我booking,通常一日就有回覆有冇問題
有fd中過招, 又係日本, 去到先話無booking
又係agoda
最後只係得退款了事
我鴨脷洲口音
好少見,你唔好彩我幾間都係第二日就reply
In box間酒店先求其問啲嘢confirm間酒店係收倒
我都未試過有事
懷疑森美唔係用Agoda
我試過有事
Email 酒店 confirm有冇房
呢件事用咩agent都要做架啦
用過Agoda同Booking都無問題
不過一撚定要Email問清楚酒店有無收到訂單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞