用Agoda book酒店經歷

376 回覆
536 Like 18 Dislike
可以支付寶微信嗎?

有d 日本酒店 冇show email 添......要你打電話去
Expedia集團旗下
Expedia、Hotels.com、Vrbo、Travelocity、Hotwire.com、Orbitz、Ebookers、CheapTickets、CarRentals.com、Expedia Cruises、Wotif、Trivago

Booking集團旗下
Booking.comPriceline.com、Agoda、Kayak、Cheapflights、Rentalcars.com、Momondo、OpenTable

Tripadvisor集團旗下
Bokun.io、Cruise Critic、FlipKey、TheFork、Holiday Lettings、Housetrip、Jetsetter、Singleplatform、Niumba、SeatGuru、Viator

Trip.com集團旗下
Trip.comCtrip.com、Skyscanner、Tours4fun
通常酒店官網 "contact us" 會有form 填, 簡單問一句confirm 你booking reference 應該就夠
用過好多次
日本 台灣 馬拉都試過
次次book完再sent多次e mail俾酒店
問下有冇收到我張訂單
通常好快收到回覆話有
最快嗰次隔左半粒鐘就覆
最遲都係隔日覆
用左咁多次,暫時無事
仲喊緊呀年輕人
以前都好似幾多優惠,幾好服務
而家d 價全部搵笨柒
所以以前真係旅遊業興旺嘅時期
好多酒店手頭上都會留低幾間房
一嚟驚啲訂單出錯oversell
另外就係係啲大時大節氹你哋勁貴book一間房
200呎房除夕walk-in 價可以玩撚到$5000一間
(尖沙咀美麗華呢啲垃圾質素)
所以你話香港點會有人嚟
用開AE卡FHR,特登搵送最後一晚果啲,又送早餐又成日有upgrade,又有餐飲卷
唔識英文有乜咁奇?
歐洲人好多都唔識英文
用返日本本土嘢book算
其實佢以前都係markup再優惠...
服務? 咪玩啦...最仆街係佢
扮平扮好抵
點知根本搵水魚
武肺果期住酒店+咁多年去旅行
次次格價都係佢都唔會係最平果間
我再之前,試過用佢book 酒店,點知話full 左
佢地即刻email+ 打電話通知同say sorry, 話幫我升級做第二間酒店但都成7年前
真心搞唔掂
好耐之前試過打黎 起酒店樓下比佢玩好耐
agoda有同The Club同恒生合作。恒生條指定link話訂房93折。呢兩個價錢仲貴過google格價。同埋有時登入睇同有用優惠碼個價係搵柒笨
連鎖酒店上返官網訂算
join會員再加早鳥優惠仲着數
從來都係上agent網睇岩再上佢個官網訂
唔講真係唔知原來大部分人都用agent訂
尋日BOOK完CX機票,直接俾$預約埋位,同日已經收到Confirmation,係CX官網開個A/C,輸入埋Confirmation No.,就可以連動埋一齊,即係完全確認到CX係成功出左票
超方便
就黎起飛都有提示,比曬d gate 資訊
仲喊緊呀 年青人?
Agoda 你的瀨嘢之選,每次睇YouTube見到佢個廣告,我都會諗起上次畀 Agoda 跣嗰一鑊
用咁多次Agoda同Expedia都未試過冇房。最多遲登記入住所以安排唔到大床房;酒店職員教落官網一定最穩陣
唔計疫情個幾年,我一年都去2-3次日本
我又未試過唔覆
試過一次去瑞典佢搵唔到我記錄 但俾晒錢
間酒店好好唔理照俾我住住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞