【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
留名
EC +192

+192就算啦

咩意思
LM 好驚打去日本

我九月四01:00飛大阪
打日本唔係問題 前提係唔知上唔上到機

同一班機喎!!!!!!!!!!!!!!!
LM 好驚打去日本

我4號個日番
EC +192

+192就算啦

咩意思

192個小時(8日)後既預測會好飄忽而且好唔準確,參考價值甚低,需要更多唔同既預測同更長既時間去評估未來既趨勢
EC +192

+192就算啦

咩意思

192個小時(8日)後既預測會好飄忽而且好唔準確,參考價值甚低,需要更多唔同既預測同更長既時間去評估未來既趨勢

+192~+240 呢d預報經常都有大餅既出現
EC +192

+192就算啦

咩意思

感覺巴打
EC +192

+192就算啦

咩意思

感謝巴打
Lm
好大個
LM 好驚打去日本

睇下果晚我地有冇機會相見
LM 好驚打去日本

睇下果晚我地有冇機會相見

希望唔好有咩影響
做乜又變左航空post
做乜又變左航空post

呢度傾住先
https://lihkg.com/thread/376284/page/28
今年8月南海點解熱鬧左咁多
 大雨警報取消
大雨警報在8月28日18時35分取消
本港仍然可能會受到帕卡引入之活躍偏南氣流的雨帶影響,不應鬆懈
LM 好驚打去日本

我4號個日番

頂我6 號飛
LM 好驚打去日本

我4號個日番

頂我6 號飛

返過隔離啦
windy係咪壞撚左 星期三開始唔識郁
windy係咪壞撚左 星期三開始唔識郁

係囉 我仲以為我個browser壞左
cctvb:馮瑞權俾澳門廉署調查

澳門廉署批示申訴局調查氣象局前局長馮瑞權
2017-08-28 HKT 18:57

澳門廉政公署根據相關法例,批示行政申訴局,對氣象局有關颱風預報程序及內部管理展開專案調查,尤其是氣象局前局長馮瑞權在完善預報程序、改善內部管理所應承擔的責任,並會將有關調查結果依法呈交行政長官,同時向社會公布。

澳門廉政公署表示,日前颱風「天鴿」吹襲澳門,造成重大的人員傷亡和財產損失,廉署其後收到大量投訴,對氣象局的颱風預報提出質疑,要求廉署調查當中是否涉及違法或違規的情況。

留返個名繼續學野
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞