【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
天文台話聽日一號
[SMG]特別報告:位於菲律賓呂宋以西的低壓區將在今明兩日在南海發展成熱帶氣旋,預料將逐漸增強並靠近華南沿岸,本澳天氣將在周末開始轉差,請市民留意天氣變化。(更新時間: 8月31日11時30分)

以前smg有冇出呢d特別報告

又抄大交合9天 仲要一樣1130出

新人事新作風

講真,抄大交合係最好最簡單既做法
大合交又改左9日預報
有雨落下都夠 好熱
[SMG]特別報告:位於菲律賓呂宋以西的低壓區將在今明兩日在南海發展成熱帶氣旋,預料將逐漸增強並靠近華南沿岸,本澳天氣將在周末開始轉差,請市民留意天氣變化。(更新時間: 8月31日11時30分)

以前smg有冇出呢d特別報告

又抄大交合9天 仲要一樣1130出

新人事新作風

講真,抄大交合係最好最簡單既做法

識抄已經叻左
雖然而家應該好多人學精左直接睇大交合
其實一個未形成既風就好似一個未出世既BB 你問我地佢第時會做咩職業 點答你啊大佬

仲要其實就算知佢打成點啲飛機飛唔飛都唔係大交合控制咖啦
咁中意問又唔去問航空公司
撚知你果間會唔會好似長榮咁咩

每間航空公司都有唔同做法 10號都可以有飛機降落 點答姐

架荷蘭機

唔係人地個機場收皮我諗長榮真係會照飛

長榮近年畀台灣自己人都講過幾次,少左照飛la
如果架荷蘭機唔係747/777應該都落唔到
入左南海先有比較可信預測
如果而家走黎問打唔打得成,答你都係純9up

可以繼續答50%,一係打一係唔打
睇住蘋果,上住天文台,以為自己去左平衡世界

長榮近年畀台灣自己人都講過幾次,少左照飛la
如果架荷蘭機唔係747/777應該都落唔到

真係痴撚線
啲人咁中意問問問,點知你會唔會中撚左隻痴線長榮機姐
聽日唔一號我切J

蘋果記者已經進步左,識睇歐美預測

大把人入黎問

蘋果記者已經進步左,識睇歐美預測

但係嘩眾取寵呢
捉住港豬放風假心態黎作新聞, 唔要得
頂 連續三個風都係星期日打

頂 連續三個風都有呢啲人
風向係西北轉西南
路徑未出姐 但睇9天都估到交合預東登

不過都係嗰句 未形成而且距離登陸仲有約70小時
一切仍存在變數

頂 連續三個風都有呢啲人

頂 連續三個風啲人都覺得係拎黎俾佢地放假
珊瑚:屌你 個post唔係開俾我既咩

聽日一號起唔起到機?
聽日一號起唔起到機?

聽日三十一號我知起重機 機場上嘅飛機 我底褲嗰㗎都起到

隨時上到俄羅斯都冇人理
聽日一號起唔起到機?

聽日三十一號我知起重機 機場上嘅飛機 我底褲嗰㗎都起到

聽日真係九月一號
起機請睇以下link
http://m.thisav.com/videos

隨時上到俄羅斯都冇人理

好慘豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞