【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
而家都未形成就講要掛十號咁 屌你毒果 巴士的報
其實未形成, 但星期日打機會好大? 星期日黃筍飛返香港夜晚到

你都識講未形成 變數大到咁點答你

未形成 個誤差圈大到成個廣東海岸 真係好難答到你
答你都係同買大細無分別

50%,一係打一係唔打

啲新聞吹到一定打咁

係佢地D口吻太差
好似一個唔識IT既女人做IT Dept Head
然後開會串柒柒 問宜家點 比個conclusion我
但自己就乜撚都唔識

最慘係呢度我地唔係從屬關係 冇義務答呢
唔答又成個師奶咁"車 問下洗死咩"

唔講以為佢出糧 爭緊老細文件咁

巴打比喻好貼切

啲新聞吹到一定打咁

啲讀者中意聽打風呀嘛
乜鳩四連發五連發好似好正咁
屌你而家睇av 中出幾多連發咩
毒果寫乜9升呢做颱風好on9
好地地增強唔用,係要用d 低能term 懶輕鬆 降低民智
睇到d 香港人蠢曬

啲新聞吹到一定打咁

啲讀者中意聽打風呀嘛
乜鳩四連發五連發好似好正咁
屌你而家睇av 中出幾多連發咩

中出100連發 2017風季引退紀念!
其實一個未形成既風就好似一個未出世既BB 你問我地佢第時會做咩職業 點答你啊大佬
睇到d 香港人蠢曬

毒果洗鳩港豬腦唔係第一日既事啦
一早del撚左佢個爛柒apps
而家睇明報apps算
[SMG]特別報告:位於菲律賓呂宋以西的低壓區將在今明兩日在南海發展成熱帶氣旋,預料將逐漸增強並靠近華南沿岸,本澳天氣將在周末開始轉差,請市民留意天氣變化。(更新時間: 8月31日11時30分)
[SMG]特別報告:位於菲律賓呂宋以西的低壓區將在今明兩日在南海發展成熱帶氣旋,預料將逐漸增強並靠近華南沿岸,本澳天氣將在周末開始轉差,請市民留意天氣變化。(更新時間: 8月31日11時30分)

以前smg有冇出呢d特別報告
其實未形成, 但星期日打機會好大? 星期日黃筍飛返香港夜晚到

你都識講未形成 變數大到咁點答你

未形成 個誤差圈大到成個廣東海岸 真係好難答到你
答你都係同買大細無分別

50%,一係打一係唔打

啲新聞吹到一定打咁

我都係星期日晚機返香港

以前smg有冇出呢d特別報告

又抄大交合9天 仲要一樣1130出

新人事新作風
睇到d 香港人蠢曬

毒果洗鳩港豬腦唔係第一日既事啦
一早del撚左佢個爛柒apps
而家睇明報apps算

日月報都有講
星期日一定三號
其實一個未形成既風就好似一個未出世既BB 你問我地佢第時會做咩職業 點答你啊大佬

仲要其實就算知佢打成點啲飛機飛唔飛都唔係大交合控制咖啦
咁中意問又唔去問航空公司
撚知你果間會唔會好似長榮咁咩
九天:廣東東部至珠江口一帶

每間航空公司都有唔同做法 10號都可以有飛機降落 點答姐

架荷蘭機
毒果facebook
GFS睇到下星期日又打風啦,六連發不是夢

架荷蘭機

唔係人地個機場收皮我諗長榮真係會照飛

咪臭係
成日話打風 有路徑圖睇未?
成日話打風 有路徑圖睇未?

未形成又點會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞