【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)

1001 回覆
30 Like 4 Dislike

呢d位好尷尬

誤差圈 , 只能確定個風唔會掉頭走

如果拉西南掠, 有機會玩到星期一

真係唔好諗咁多啦...

呢d位好尷尬

而家連名都未有,咁近距離三級跳
大交合都變埋盼風撚

呢d位好尷尬

大交合都變埋盼風撚

照你咁講姐係全世界昐風

呢d位好尷尬

大交合都變埋盼風撚

hi

呢d位好尷尬

大交合都變埋盼風撚

hi

hi 今次揸架機去邊?
追呢個風花既時間比帕卡多好多
5km/h vs 35km/h

訓幾個鐘追一次都得

東登弱8,追條毛

唔好咩 而家咁咪多啲時間增強
一齊叫西

呢d位好尷尬

大交合都變埋盼風撚

hi

hi 今次揸架機去邊?

早兩日試完高雄台中
可能去食海南雞飯
David Ornstein‏Verified account @bbcsport_david

#THFC shock Llorente offer accepted #SwansFC - Chelsea close for weeks but no bid accepted. #CFC set to counter, outcome too close to call

副高陽痿?
David Ornstein‏Verified account @bbcsport_david

#THFC shock Llorente offer accepted #SwansFC - Chelsea close for weeks but no bid accepted. #CFC set to counter, outcome too close to call

又講波
今次我唔使搭飛機, 因為今次我去澳門

星期六去, 星期日返, 到時唔知有無船返

去到澳門基本上唔洗落船架

我都係

又講波

錯post sorry
今次我唔使搭飛機, 因為今次我去澳門

星期六去, 星期日返, 到時唔知有無船返

去到澳門基本上唔洗落船架

我都係

水浸坐駁艇,小心搭錯咗洗頭艇
星期一有冇可能八號?
一齊叫西

幾時叫到完場

又講波

打風掛波都係波
星期一有冇可能八號?

四號
做淡友
東登好呀
禮拜日咪Q打風
星期一有冇可能八號?

星期五先係八號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞