【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
珊瑚:你地尊重下我好唔好
珊瑚呢?
珊瑚:你地尊重下我好唔好

珊瑚你都係快啲變溫台把啦
haha....東登
3仔封頂
星期一有冇可能八號?

星期五先係八號

得閒過嚟吹兩句?
星期一有冇可能八號?

3號
星期一有冇可能八號?

3號

星期一學校要開學
慢啦屌你老味
慢啦屌你老味

仲唔夠慢?
慢啦屌你老味

仲唔夠慢?

佢想stationary
東登 3仔封頂 冇8號 有我裸跑
慢啦屌你老味

聽聞SMG預備掛T1
星期日咪撚打風啦
我想出街玩呀

星期日10號呀

圖已cap

lm 鞭屍
唔好星期日啦好嘛

咪臭係。。。咪撚阻我操山啦仆街

lm 鞭屍

講清楚
「有我裸跑」指有8號嘅話你裸跑?

講清楚
「有我裸跑」指有8號嘅話你裸跑?

定係冇8號先裸跑
(澳門電台消息) 氣象局將於未來數小時懸掛 1號風球。

氣象局代局長梁嘉靜表示,位於呂宋以西的低氣壓已於今早 (31日) 發展成熱帶低壓區,暫未命名,現時集結在本澳東南偏東 700公里,向西北方向移動,逼近華南沿岸。預計 9月3日最接近本澳,距離東北 150-200公里,並於 3日下午在本澳 200公里範圍內登陸。

氣象局估計,9月2日晚間至 3日凌晨改掛 3號風球機率偏高;3日清晨至早上有機會懸掛 8號風球,但機率偏低
。由於現時仍為熱帶低壓區,不穩定性大,氣象局主要考慮其登陸位置。另外,由於會帶來大驟雨,氣象局不排除部分地區會有輕微水浸。 (雷翠雲 黃偉鴻)
馬交清完垃圾未
(澳門電台消息) 氣象局將於未來數小時懸掛 1號風球。

氣象局代局長梁嘉靜表示,位於呂宋以西的低氣壓已於今早 (31日) 發展成熱帶低壓區,暫未命名,現時集結在本澳東南偏東 700公里,向西北方向移動,逼近華南沿岸。預計 9月3日最接近本澳,距離東北 150-200公里,並於 3日下午在本澳 200公里範圍內登陸。

氣象局估計,9月2日晚間至 3日凌晨改掛 3號風球機率偏高;3日清晨至早上有機會懸掛 8號風球,但機率偏低
。由於現時仍為熱帶低壓區,不穩定性大,氣象局主要考慮其登陸位置。另外,由於會帶來大驟雨,氣象局不排除部分地區會有輕微水浸。 (雷翠雲 黃偉鴻)

竟然唔抄功課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞