【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

中風
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

謝霆鋒

林峰
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

謝霆鋒

林峰

胡楓
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

無一個風接近香港 西北太平洋係呢一刻得1個熱帶氣旋 叫珊瑚 去日本
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

無一個風接近香港 西北太平洋係呢一刻得1個熱帶氣旋 叫珊瑚 去日本

真係勁煩 係咪唔識睇標題咖啲人
淨係識睇生果
又睇啲唔睇啲
珊瑚又幾時變左吹香港
蘋果玩夠未 日日都出新聞

生果:惟要注意的是,內地中央氣象台的風力指標較香港天文台寬鬆,兩者公佈的風力或氣旋級別,未必適宜直接比較。

知你就咪撚報啦
Cma個誤差圈大到傻

汕頭到雷洲

成個廣東省包哂都得

支交合預報成日都汕頭至陽江之類,成個廣東海岸線包曬
似又黎多次十號
似又黎多次十號

個個月都有10號架啦
我星期日要飛 唔好搞d咁既野
醫師login香港

HKO好忙

gfs都由台灣西調返黎粵東

HKO: 好撚多野做

睇雲圖,個低壓區好撚大 西南去到菲律賓西面,東北伸到去台灣東面,成個晚士都比對流罩住

諗起韋爺
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

謝霆鋒

林峰

胡楓

洪潮風
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

真係勁煩 係咪唔識睇標題咖啲人
淨係識睇生果
又睇啲唔睇啲
珊瑚又幾時變左吹香港

係佢地D口吻太差
好似一個唔識IT既女人做IT Dept Head
然後開會串柒柒 問宜家點 比個conclusion我
但自己就乜撚都唔識

最慘係呢度我地唔係從屬關係 冇義務答呢
唔答又成個師奶咁"車 問下洗死咩"
毒果日日寫垃圾, 藍絲報又冇常識。
留名學野
其實未形成, 但星期日打機會好大? 星期日黃筍飛返香港夜晚到
屌那星 入到黎一半都係講個唔存在既TC

係佢地D口吻太差
好似一個唔識IT既女人做IT Dept Head
然後開會串柒柒 問宜家點 比個conclusion我
但自己就乜撚都唔識

最慘係呢度我地唔係從屬關係 冇義務答呢
唔答又成個師奶咁"車 問下洗死咩"

唔講以為佢出糧 爭緊老細文件咁
屌那星 入到黎一半都係講個唔存在既TC

係囉 明明topic 都唔係寫果個未形成嘅風
成班唔知文盲定智障
蘋果日講夜講周日打風
但一望天文台 風都無
屌佢老母係咪玩野 要plan定黎緊去邊嫁屌
其實未形成, 但星期日打機會好大? 星期日黃筍飛返香港夜晚到

你都識講未形成 變數大到咁點答你

未形成 個誤差圈大到成個廣東海岸 真係好難答到你
答你都係同買大細無分別

未形成 個誤差圈大到成個廣東海岸 真係好難答到你
答你都係同買大細無分別

50%,一係打一係唔打
宜家點
邊個風最近香港
叫咩名

謝霆鋒

林峰

胡楓

洪潮風

杜如風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞