【颱風追擊】1715號熱帶氣旋 珊瑚 SANVU(17W)

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
報紙佬吹奏珊瑚個環流直徑會拍得住Tip

弱智
其實windy只係睇+24-48變化
往後日子完全得啖笑

咁其實如果去東京佢吹唔到?
同埋通常睇咩網會比較準
歐洲果個好似麻麻

數值預報好難話邊個比較準,
參考既啫。

弱智
往後日子完全得啖笑

同埋通常睇咩網會比較準
歐洲果個好似麻麻

參考既啫。

過左120個鐘後邊間唔準
氣象係蝴蝶效應咁,今日有少少唔同,
五日後既野可以完全唔同晒

弱智
往後日子完全得啖笑

同埋通常睇咩網會比較準
歐洲果個好似麻麻

參考既啫。

弱智
往後日子完全得啖笑

同埋通常睇咩網會比較準
歐洲果個好似麻麻

參考既啫。

多得D垃圾傳媒9UP,POST咁快己經不知所謂

其實你班風撚一樣係鳩up
我睇親十次有九次你班自high仔都係錯

本是同根生

但9up到珊瑚會影響到香港就有d過份吧
想問南海果個有名同路徑未

本是同根生

呢度鳩up 就算係都只係影響小眾
垃圾傳媒鳩up 係影響大眾 禍連甚廣
仲有呢度會有人糾正
出面搵邊個糾正班垃圾

本是同根生

就算鳩 up 會唔會好似班 so-called 記者(或者叫作者更合適)咁唱通街驚死無人有風打(甚至連舊雲都未捲過都已經吹定水先)?再講 呢啲係學術台 唔係天文台 呢度全部都係個人意見再加以分析 有誤差就梗架啦 就算係全世界天文台都未必岩得哂

弱智
往後日子完全得啖笑

同埋通常睇咩網會比較準
歐洲果個好似麻麻

參考既啫。

即係無得諗去到點

當然啦 日日睇JMA預測吧啦
想問南海果個有名同路徑未

甚麼都沒有
冇睇一個下晝 又要block一堆人
特別報告:位於菲律賓呂宋以東的低壓區,其未來發展仍有較大變數,氣象局將密切監察其動態,當其發展成熱帶風暴及預測其將影響本澳時,本局將發佈更多消息。(更新時間: 2017/08/29 17:00)

Smg畀天鴿打到轉死性
特別報告:位於菲律賓呂宋以東的低壓區,其未來發展仍有較大變數,氣象局將密切監察其動態,當其發展成熱帶風暴及預測其將影響本澳時,本局將發佈更多消息。(更新時間: 2017/08/29 17:00)

Smg畀天鴿打到轉死性

Smg畀天鴿打到轉死性

抄交合 d 舊文

本是同根生

就算鳩 up 會唔會好似班 so-called 記者(或者叫作者更合適)咁唱通街驚死無人有風打(甚至連舊雲都未捲過都已經吹定水先)?再講 呢啲係學術台 唔係天文台 呢度全部都係個人意見再加以分析 有誤差就梗架啦 就算係全世界天文台都未必岩得哂

要搞L清楚何謂討論,何謂新聞報導,無可否認兩者皆非尊業行內人士,但記者誤報甚至誇大科學事實就好L大問題,後果係令一眾讀者信左一堆可能報導失實既消息,無加以消化同分析而信到十足十,呢樣野係絕對影響深遠過同危險過晒呢個post入面你所謂既鳩up討論

Smg畀天鴿打到轉死性

抄交合 d 舊文

識抄成績好嘅同學功課都算係好嘅開始

Smg畀天鴿打到轉死性

抄交合 d 舊文

識抄成績好嘅同學功課都算係好嘅開始

冇得佢唔抄
lm
我記得有人係帕卡個帖曾經提過0218黑格比黎對比帕卡.
於是頭先又用左幾個鐘整0218既圖

八號黎講, 0218唔算太差, 但風速高峰點好明顯只係由單一條雨帶刷出黎,
風力無帕卡咁持續, 亦無咁大風.

http://hkgw.netii.net/past_tc_old.html#0218

我記得有人係帕卡個帖曾經提過0218黑格比黎對比帕卡.
於是頭先又用左幾個鐘整0218既圖

八號黎講, 0218唔算太差, 但風速高峰點好明顯只係由單一條雨帶刷出黎,
風力無帕卡咁持續, 亦無咁大風.

http://hkgw.netii.net/past_tc_old.html#0218

係咪基本確認左天鴿係新世紀八站平均風速最勁果個
天鴿就算青衣站蝕底俾以前既風都砌贏左杜鵑,黑格比,鸚鵡呢d對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞