[ATC]熱帶氣旋帕卡航空交通集中討論區2

837 回覆
5 Like 0 Dislike
轉飛左幾多個機場

台北
高雄
..,

台北
高雄
台中
廈門
福州
馬尼拉
Clark

飛返曼谷又有
去越南都有

河内
硯港
我31號uo638一點飛福岡
呢幾日真係驚到春袋跌左都唔識執返

一日未上機一日都驚

我聽日呀 就嚇到瀨屎

我都係聽日 本身尋日飛
見佢今日又cancel左

你係打電話去轉時間?可以轉到第二日咁好

聽日福岡啲機full哂 再cancel都唔知點
我31號uo638一點飛福岡
呢幾日真係驚到春袋跌左都唔識執返

一日未上機一日都驚

我聽日呀 就嚇到瀨屎

我都係聽日 本身尋日飛
見佢今日又cancel左

你係打電話去轉時間?可以轉到第二日咁好

聽日福岡啲機full哂 再cancel都唔知點

今日1550班福岡改為29/8
搞乜
日本好似都打風 飛日本驚到瀨屎
唔好意思 小弟係27號香港航空HX284
原本10點35分離港 Delay到4點35分先離港
因為保險講左6小時會有得claim
我落左機無問到攞信證明delay左
我想問我返港再問翻航空公司既話
會唔會攞得翻封信證明?

重諗住Skip咗段嘢當睇唔到算
唔好意思 小弟係27號香港航空HX284
原本10點35分離港 Delay到4點35分先離港
因為保險講左6小時會有得claim
我落左機無問到攞信證明delay左
我想問我返港再問翻航空公司既話
會唔會攞得翻封信證明?

重諗住Skip咗段嘢當睇唔到算

人蠢冇藥醫
7號飛 好撚淆

我洗緊底褲啦已經

我洗緊底褲啦已經

超大喎

請問下uo取消左,想退款係自動定要申請搞一輪?
想問下UO個旅保 班機取消咗 如果買咗張新機票 有無得claim

要申請 封信有有畀link

要申請 封信有有畀link

如果買佢d package 酒店錢有冇得refund
7號飛 好撚淆

12號
其實點解CX全部歐洲機一炮過Delay到4點?
等connection?

驚啲機返唔切

聽講係AA要排過d slot

等轉機客!

好多唔洗等都delay 呢個唔似係主要原因
其實點解今日都咁多UO取消

無機
想claim保險去隔離post問
[/url]https://lihkg.com/thread/257722/page/1[/url]
想claim保險去隔離post問
https://lihkg.com/thread/257722/page/1

無機

我星期四
希望班次正常返
我9月4 01:00飛大阪
我2020年飛,好驚
我2020年飛,好驚

9月1早機 沖繩應該冇事
9月3飛係唔係已經可以收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞