[夏天雨季西裝]西裝,皮鞋討論帖 (8)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
喺NYC C&J Retail訂咗對Gower II,等緊call

有d長
皮lining發霉可以點攪?
係咪冇得斷尾

鞋的lining?
用D酒精抹走它,吹番乾就可以。
新鞋落地

補圖

補圖

巴打邊處入手?

補圖

巴打邊處入手?

AOC貨,經CordovanFxx

今日up圖個野怪怪地
想問下有乜牌子皮鞋 舒服同好行 budget 2~3k

carmina

搭單問cheaney同carmina邊個好d?

carmina

我揀cheaney

carmina

我揀cheaney

舒服同好行我都揀Cheaney
用linen做整套 formal suit會唔會怕好巢

carmina

我揀cheaney

Cheaney 係唔錯,Imperial更好,雖然好貴

carmina

我揀cheaney

Cheaney 係唔錯,Imperial更好,雖然好貴

其實無乜必要Imperial
Btw cheaney 加多一票

出張圖訓教! 今日影影下相見到呀喵哥

補圖

巴打邊處入手?

巴打幾錢?

懶佬出沒注意

補圖

巴打邊處入手?

巴打幾錢?

心頭好呢家野..無價
雖然係第4對cigar, 不過呢對隻色比較特別, 有小小似近排批espresso shell, 再加上係jumper
所以無考慮就扑咗

補圖

巴打邊處入手?

巴打幾錢?

心頭好呢家野..無價
雖然係第4對cigar, 不過呢對隻色比較特別, 有小小似近排批espresso shell, 再加上係jumper
所以無考慮就扑咗

我估10000左右 佢sell 我cigar loafer 9k

我估10000左右 佢sell 我cigar loafer 9k

只能講會比日本bid平

補圖

巴打邊處入手?

巴打幾錢?

心頭好呢家野..無價
所以無考慮就扑咗

有時佢係有好野,係個價真係

上年同佢買咗對cigar indy 我覺得好合理
唔過9千仲送支威尼斯人(雖然我用黑金)

補圖

巴打邊處入手?

巴打幾錢?

心頭好呢家野..無價
所以無考慮就扑咗

算啦睇化左8仔仲靚
轉玩c j 囉 諗緊cj harvard 買dark brown 可以著埋西褲而家好似t 記現貨又好似有我碼
whiskey 好似襯牛靚d 但用黎番工隻色好難襯

算啦睇化左8仔仲靚
轉玩c j 囉 諗緊cj harvard 買dark brown 可以著埋西褲而家好似t 記現貨又好似有我碼

Whisky已經半放棄, 一嚟唔夠班vip搶已經貴咗一截, 二嚟太delicate, 難聽D講真係屙篤尿都要小心啲
番工襯色真係深色好d
襯牛近排訂咗對#4, 10月尾會飛過去順手攞埋, 運費都慳返

算啦睇化左8仔仲靚

Whisky已經半放棄, 一嚟唔夠班vip搶已經貴咗一截, 二嚟太delicate, 難聽D講真係屙篤尿都要小心啲
番工襯色真係深色好d
襯牛近排訂咗對#4, 10月尾會飛過去順手攞埋, 運費都慳返

訂左viberg?

算啦睇化左8仔仲靚

番工襯色真係深色好d

VIP其實唔難
最大問題都係我隻腳無一個牌子現成FIT到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞