[夏天雨季西裝]西裝,皮鞋討論帖 (8)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
今日新鞋落地, 搭地鐵好驚比人踐

幾好幾好

巴打覺得好唔好再擦深色d個頭好?
好似呢條咁收唔收貨?

2015年2月造,好似是$280,布就fox khaki,當時團購係250蚊,隻布勁縮,所以好似用咗1.5m布,埋單六百五左右。

收貨呀 蛋爺
呢塊咩布料
同比包頭前要自己縮左水先?
美麗都果 d通常無得試身?
thanks

美麗都有試身,會比較馬夫,但第一次你要佢改好多位,下次佢會自動波(不過都係要Check)

幾好幾好

我就唔會,好personal 既呢樣野

幾好幾好

我覺得你依家都幾好睇

Btw 跟隊
好似呢條咁收唔收貨?

2015年2月造,好似是$280,布就fox khaki,當時團購係250蚊,隻布勁縮,所以好似用咗1.5m布,埋單六百五左右。

收貨呀 蛋爺
呢塊咩布料
thanks

包頭賺嗰一百幾十一條褲,你仲諗住佢會咁好閒心幫你縮水?佢講我都唔多信
包頭的習慣是做越少功夫越好,快D收錢。
你無話要試,佢咪慳番囉。一係就話,呢D簡單野,使乜試吖,真係唔啱幫你改到啱。
到你真係要改時就話,無乜嘢吖,幾好吖,使乜改吖。
個劇本我曉背呀
要試身要加三草嘅包頭我都見過呀!呢行無奇不有架

幾好幾好

我覺得你依家都幾好睇

Btw 跟隊

今日對鞋兩邊夾腳到PK, 坐係到都痛
好似呢條咁收唔收貨?

收貨呀 蛋爺
呢塊咩布料
thanks

包頭賺嗰一百幾十一條褲,你仲諗住佢會咁好閒心幫你縮水?佢講我都唔多信
包頭的習慣是做越少功夫越好,快D收錢。
你無話要試,佢咪慳番囉。一係就話,呢D簡單野,使乜試吖,真係唔啱幫你改到啱。
到你真係要改時就話,無乜嘢吖,幾好吖,使乜改吖。
個劇本我曉背呀

所以畀錢前最好問定包唔包試身 包先好畀錢造

Btw 要改嗰part好中

幾好幾好

我覺得你依家都幾好睇

Btw 跟隊

個polish
咩牌?

幾好幾好

我覺得你依家都幾好睇

Btw 跟隊

咩鞋?

幾好幾好

我覺得你依家都幾好睇

Btw 跟隊

咩鞋?

Loake Royal

幾好幾好

我覺得你依家都幾好睇

Btw 跟隊

咩鞋?

Loake Royal

loake好鬼硬
想問下有乜牌子皮鞋 舒服同好行 budget 2~3k

carmina
巴打有冇係九龍區/尖沙咀 既改衫舖介紹?

幾好幾好

我覺得你依家都幾好睇

Btw 跟隊

個polish
咩牌?

呢對cj

carmina

thanks 仲冇其他推介
懶人著懶佬鞋
懶人著懶佬鞋
懶人著懶佬鞋
懶人著懶佬鞋

唔知點解po唔到圖
喺NYC C&J Retail訂咗對Gower II,等緊call

同自來貓曬太陽
皮lining發霉可以點攪?
係咪冇得斷尾
同自來貓曬太陽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞