[夏天雨季西裝]西裝,皮鞋討論帖 (8)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
對Alden single monk入左手喇
今晚/聽日補圖

諗緊買alden定係edward green對single monk好

EG邊款?
呢對我覺得正:
今晚/聽日補圖

落雨中,唔係著我對Alden NST Monk影下對比

都係color 8?
今晚/聽日補圖

諗緊買alden定係edward green對single monk好

EG邊款?
呢對我覺得正:

Audley
http://www.edwardgreen.com/shop/audley-burgundy-antique-calf-915-last-7518.html
今晚/聽日補圖

EG邊款?
呢對我覺得正:

Audley
http://www.edwardgreen.com/shop/audley-burgundy-antique-calf-915-last-7518.html

好唔同喎
我自己襯牛/chinos多,比較casual ,所以揀Alden
Audley我諗着suit/odd jacket會夾d

有圖有得討論

放低張圖跟機
巴打條褲小腿是否太窄

企係身就啱啱好 坐低係膝頭位會緊
下條會造好啲
今晚/聽日補圖

EG邊款?
呢對我覺得正:

都係Lofaers好
今晚/聽日補圖

EG邊款?
呢對我覺得正:

都係Lofaers好

純粹搞下笑 btw Alden 一票
今晚/聽日補圖

EG邊款?
呢對我覺得正:

都係Lofaers好

呢對係咩 duke?

垃圾手機cam sor

垃圾手機cam sor

改左名啊?
3000-4000$ 西裝外套+ 褲
有咩店(包括樓上埔) 推介?
做金融業 要望落醒目 但唔誇張
麻煩哂

有圖有得討論

放低張圖跟機
巴打條褲小腿是否太窄

下條會造好啲

好奇一問 最近先入黎呢個POST
成日見個POST入面影鞋D人會摺褲腳
係影鞋先摺 定 摺褲腳係D傳統黎

有圖有得討論

放低張圖跟機
巴打條褲小腿是否太窄

下條會造好啲

好奇一問 最近先入黎呢個POST
成日見個POST入面影鞋D人會摺褲腳
係影鞋先摺 定 摺褲腳係D傳統黎

造褲時造埋個反腳
至於整定唔整應該係個人喜好多啲

垃圾手機cam sor

改左名啊?

??
我最近先入黎討論

垃圾手機cam sor

可唔可以問下買左幾錢?

垃圾手機cam sor

可唔可以問下買左幾錢?

5.6k
係冇折嘅
下次會有

垃圾手機cam sor

可唔可以問下買左幾錢?

5.6k
係冇折嘅
下次會有

咁好似真係抵玩過EG好多

垃圾手機cam sor

可唔可以問下買左幾錢?

5.6k
係冇折嘅
下次會有

做咩唔搵哩到d 巴打同你去 btw 點解會5.6k 咁平
正價唔係6千幾咩
求推介,想搵對Chelsea boot,但我前掌闊,驚好難搵到一對係舒服,唔想迫實啲腳指,會腳痛
對Alden正阿

垃圾手機cam sor

可唔可以問下買左幾錢?

5.6k
係冇折嘅
下次會有

正價唔係6千幾咩

唔知點解呢對平
其他shell款,好似佢d loafer咁都係六千幾
可能係plain toe啦,冇左d hand sewn detail
今晚/聽日補圖

落雨中,唔係著我對Alden NST Monk影下對比

都係color 8?

有圖有得討論

放低張圖跟機

跟機

跟機

跟機

垃圾手機cam sor

可唔可以問下買左幾錢?

5.6k
係冇折嘅
下次會有

正價唔係6千幾咩

唔知點解呢對平
可能係plain toe啦,冇左d hand sewn detail

就係奇怪
佢D boot款7千幾,鞋款6300-6700
做咩突然對MONK咁抵玩..

垃圾手機cam sor

可唔可以問下買左幾錢?

5.6k
係冇折嘅
下次會有

正價唔係6千幾咩

唔知點解呢對平

就係奇怪
佢D boot款7千幾,鞋款6300-6700
做咩突然對MONK咁抵玩..

我對當Second先五千幾,鞋應該6900,5600抵喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞