脂肪肝應該食乜好

387 回覆
10 Like 74 Dislike
唔自爆,但未去到老年

我係肥胖,但首先有個錯誤觀念,肥人=冇記律。肥胖主因係荷爾蒙失調。朋友話我仲係好肥嗰陣食嘅野又唔算特別多,只係冇特別戒口,同普通人一樣。
代謝症候群
睇顏色,形狀 。靚既屎all 完基本上唔使抆屎 。
太多肉同蛋白質d 屎會好黏 。
喺連登講呢啲嘥氣啦
個個都係bot咁講嚟講去都係果啲
雞胸 水 雞胸 水
我隻狗都食得好過佢
永遠無人會講減肥sustainability同心理嘅重要
唔知幾時開始減肥會變咗宗教咁,要鬥苦行?
特別係樓主呢啲一睇就知無做開運動,食又無控制,一下就推到極端,飲包鈣思寶都俾人屌,真係會持續到落去?
預咗俾啲苦行撚屌
冇爛冇血已經係正常
唔好食咁多內臟
食多啲靚脂肪
睇啲人食純肉一條條牛油咁食

同埋運動,行下都好
vitamin e可能會好d. 有官方recommend過.

詳情可以睇: https://youtu.be/GnpXBH1Ww6I
隻藥改善率得2成至3成幾,即係10個人得2-3個有效仲要配合健康飲食同運動,而且安慰劑都有1成幾效果,即係隻藥本身療效麻麻,同埋唔知停藥會唔會返彈。加上隻藥又咁貴,唔抵,咁不如只係健康飲食同運動,好好地減肥仲好,仲可以慳錢添
代糖,甜味劑,食品添加劑,食多啲早啲歸西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞