淘寶耳機集中討論區(12)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
原來senhear 唔係用樓氏, 用佢自家野

即係粒單元係用自家野?

即係佢自己設廠做鐵單元?

森海訂製

搵廠整姐
zs5 天華線買邊條好?

6N 單晶銅, 條線軟身,帶得好舒服, 織得幾靚 . 又平.

同原裝銀線比有顯注升級?

聽講原裝條線好廢

原裝條線就算喇,好更好既升級線推薦

唔係原裝線WO 佢係KZ廠出果條銀線
我想問下如果買天華線想要黑色應該要買邊隻,定係落單既時侯同佢講要咩色?

6N 單晶銅, 條線軟身,帶得好舒服, 織得幾靚 . 又平.

聽講原裝條線好廢

原裝條線就算喇,有更好既升級線推薦

我知道,所以推介去第間淘店買線
我想問下如果買天華線想要黑色應該要買邊隻,定係落單既時侯同佢講要咩色?

黑色咩先? 好難明

即係粒單元係用自家野?

森海訂製

搵廠整姐

係呀,佢產品介紹都有講

聽講原裝條線好廢

原裝條線就算喇,有更好既升級線推薦

我知道,所以推介去第間淘店買線

不過天華線都成128人仔 同買多隻ZS5 差唔多錢

如果唔係有顯著升級就唔玩了 平有平玩就算

FAST FASHION 追唔到咁多 一陣ZS7 又8 咁

即係粒單元係用自家野?

森海訂製

搵廠整姐

係呀,佢產品介紹都有講

如無意外佢應該係自己刻字上去啲現成單元,淘仔有呢啲service賣。佢咁嘅量我諗倍聲都唔會so佢

黑色咩先? 好難明

我想要條黑色既線
最後都係買左1+2

Senhear打手表示歡迎

即係粒單元係用自家野?

佢一向都有做動鐵

即係粒單元係用自家野?

佢一向都有做動鐵

或者貼個牌上去
想收部二手dpx1a 想問下大概咩價位

黑色咩先? 好難明

我想要條黑色既線

有冇人答吓?

同問x1/x1a/300r
天華23芯同30芯有咩分別?
學野

同埋AK120 2千頭值唔值

同問

同問

X1a 都要3000

同問

DPX1 2000~2500
DPX1A 3000~3500
用緊部 二手 dpx1 希望唔好咁快壞, 因為呢部機出咗好多年

300r 收左$2300

300r 收左$2300

果時買左2800
想買隻聽男聲。張學友 林志炫 王傑等,有冇推薦? budget 1500-2000

即係粒單元係用自家野?

森海訂製

搵廠整姐

係呀,佢產品介紹都有講

有咩 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞