淘寶耳機集中討論區(12)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
請問哥套除左係淘寶仲可以係邊到買?
係淘寶都搵到但唔比係香港買

聽a巴特別注明超級哥套,應該分別好大

我只係見到一大堆pokemon卡...

【津诚畅响 SONY/索尼 哥伦比亚套/超级哥套/耳机胶塞 哥套原装正品】,复制这条信息¥WCx3037ub7u¥后打开👉手机淘宝👈

感謝

超級哥
80港紙 4粒膠, 好似好正, 有兩種軟度

80/4?
我見佢60rb/2粒

攞到手了

其實官方出個條梅菜線唔差
想問下新機好唔好煲噪音?定係直接煲音樂?
今日入左隻E2000黎玩
幾抵玩

邊樹買,幾錢?
今日入左隻E2000黎玩
幾抵玩

邊樹買,幾錢?

信和370
好似間間都係呢個價
btw 有D難推
之前買隻ZS5到左,有冇巴打隻ZS5高音會拆?
我個隻高音會有啲[DEE] [DEE]聲,用緊原裝線
我係咪中左獎
之前買隻ZS5到左,有冇巴打隻ZS5高音會拆?
我個隻高音會有啲[DEE] [DEE]聲,用緊原裝線
我係咪中左獎

我用NOTE3有Ssss...聲
但用電腦同S2聽冇

煲左1日幾 有些改善的會

其他等專業巴打教路

BTW我條原裝銀綫放左俾個fd

其實官方出個條梅菜線唔差

今晚俾個FD幫我試
佢都係咁講

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音
想問下新機好唔好煲噪音?定係直接煲音樂?

有冇人答吓

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

係咪呢款 !? 咁正既話聽日去入番盒

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

咁如果同這款比較你覺得邊隻好?

這隻好耐之前已經買過,感覺好似自己世界咁,
特別係公眾地方聽到D支那野時特別有用。
其實都想請教A巴
一般星際買到果D有大牌子耳機同動鐵有咩分別

雖然手上果條唔太岩感覺
(可能我用NOTE3輸出有問題都唔定)
不過就幾有興趣知

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

1380jpy果隻岩了
巴打係日本? 我果陣都係叫朋友幫手買,平好多

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

其實用耳膠要夾自己又要夾耳機先得,時間有多可以自己比較下。同一首歌試不同耳膠

我ex5岩用超級哥套,zx5就用緊spinfit
留意返Spinfit 唔夠超級哥套隔音,而兩層果隻spinfit 評語兩極
有冇巴打知道Bonnaire MX-620隻插針有冇淘寶舖有提供?
其實佢果隻係咩插針黎?

新申: 新手入坑,隻620線壞壞地 想平平地換條線

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

其實用耳膠要夾自己又要夾耳機先得,時間有多可以自己比較下。同一首歌試不同耳膠

留意返Spinfit 唔夠超級哥套隔音,而兩層果隻spinfit 評語兩極

見你之前講哥套搞到我J身痕… 咁堅?

我用SOUL跟機既係唔夠隔聲
SPINFIT真係隔到9成
除非貼住我隔離唱X歌咁我唔知啦就

超級哥套 屌早知買zs5果陣買一對試下

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

1380jpy果隻岩了

係阿,睇左兩日,暫時無勿心水耳機,太貴又既買唔起,最起碼掃到d野,唔駛空手而回。

兩層果隻spinfit 不了 個樣唔知點咁
我認我這方面比較傳統

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

1380jpy果隻岩了

係阿,睇左兩日,暫時無勿心水耳機,太貴又既買唔起,最起碼掃到d野,唔駛空手而回。

如果係日本當地買DP-S1大約幾錢?
其實都想請教A巴

雖然手上果條唔太岩感覺
不過就幾有興趣知

大廠耳機質素有保證,因為研發同調音技術高。但買家投放成本都相對大的。所以淘仔耳機既出現就係令大家用好平價錢買到一定質素既耳機。
大廠耳機而又幾百蚊,除非撞正佢大牌清貨大值崩,好似原本賣3000港銀既Klipsch X11 美國可以賣50美金,雖然港紙幾百蚊,但佢質素十分優秀 好抵屌

講返淘仔入門耳機ZS5 / EX5 亦都好岩新手玩,人聲向有EX5 ,分析力同定位有ZS5
買左耳機後覺得想玩多d就可以玩換線調音,再上DAP就可以提升耳機還完度,空間感,包圍感,聽到更多細節。因為一般既手機推力有限都推唔盡呢d耳機。

RMB60未計運
唔好買左平D果隻
(如果我冇搵錯的話)

舒服,又隔音

1380jpy果隻岩了

有試呢隻?
其實都想請教A巴

雖然手上果條唔太岩感覺
不過就幾有興趣知

大廠耳機質素有保證,因為研發同調音技術高。但買家投放成本都相對大的。所以淘仔耳機既出現就係令大家用好平價錢買到一定質素既耳機。
大廠耳機而又幾百蚊,除非撞正佢大牌清貨大值崩,好似原本賣3000港銀既Klipsch X11 美國可以賣50美金,雖然港紙幾百蚊,但佢質素十分優秀 好抵屌

講返淘仔入門耳機ZS5 / EX5 亦都好岩新手玩,人聲向有EX5 ,分析力同定位有ZS5
買左耳機後覺得想玩多d就可以玩換線調音,再上DAP就可以提升耳機還完度,空間感,包圍感,聽到更多細節。因為一般既手機推力有限都推唔盡呢d耳機。

而家用緊iPhone 7p 聽ex5 諗緊買唔買m2s好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞