淘寶耳機集中討論區(12)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
直接買 3.5MM頭啦, 駁長咗, 撞一撞跌落地吓, 斷頭係機內
不如旺旺天華老細, 問佢點睇, 佢好似SALE 咁介紹你. 解答你問題...
你要轉頭, 上一頁有巴打買咗 25蚊一個, 你連條線買會再平少少.
同天華個老細講.

THX 巴打s

新手入坑咩都唔識
en700 pro

a巴有冇去試過

呢隻又咩黎?

Simgot 嘅大渠蓋,simgot啲嘢ok好聲架
en700 pro

a巴有冇去試過

呢隻又咩黎?

Simgot 嘅大渠蓋,simgot啲嘢ok好聲架

聽EPC班人講完

佢依個價位玩人聲無得輸

想試下
巴打我新手入坑爬過文依然乜都唔識,窮L冇錢買貴過部嘅嘅靚線。(最多配條鍍銀) 平平哋用手機聽女低音jazz抒情慢歌,zs3、zst、zs5、bd005、vjjb n1邊款最啱? 例如呢首www.youtube.com/watch?v=n6KY6jFn-oQ
其他掛耳都得,邊度買平?
巴打我新手入坑爬過文依然乜都唔識,窮L冇錢買貴過部嘅嘅靚線。(最多配條鍍銀) 平平哋用手機聽女低音jazz抒情慢歌,zs3、zst、zs5、bd005、vjjb n1邊款最啱? 例如呢首http://www.youtube.com/watch?v=n6KY6jFn-oQ

想叫你入ex5 因爲都唔駛換線就夠聽
直接買 3.5MM頭啦, 駁長咗, 撞一撞跌落地吓, 斷頭係機內
不如旺旺天華老細, 問佢點睇, 佢好似SALE 咁介紹你. 解答你問題...
你要轉頭, 上一頁有巴打買咗 25蚊一個, 你連條線買會再平少少.
同天華個老細講.

dap好多都有2.5, 直接插2.5又好聲D, 仲插3.5咩
同天華個老細講.

dap好多都有2.5, 直接插2.5又好聲D, 仲插3.5咩

佢都講明剩用手機
巴打我新手入坑爬過文依然乜都唔識,窮L冇錢買貴過部嘅嘅靚線。(最多配條鍍銀) 平平哋用手機聽女低音jazz抒情慢歌,zs3、zst、zs5、bd005、vjjb n1邊款最啱? 例如呢首http://www.youtube.com/watch?v=n6KY6jFn-oQ

想叫你入ex5 因爲都唔駛換線就夠聽

而且用手機仲好易推
ex5人聲貼唔貼耳?28mart? 港人限定?右店?Gearbest? 有得試最好
同天華個老細講.

佢都講明剩用手機

玩玩又玩貴D, 無底洞
ex5人聲貼唔貼耳?28mart? 港人限定?右店?Gearbest? 有得試最好

港人限定
同天華個老細講.

佢都講明剩用手機

玩玩又玩貴D, 無底洞

Yes 到你出左有2.5頭既player 就想換條好d既線
同天華個老細講.

佢都講明剩用手機

玩玩又玩貴D, 無底洞

唉玩玩下我都心郁郁想買部dps1試下
但除咗moov之外就無咩無損檔,dps1又用唔到moov
利申:無玩過dap/dac

港人限定

同天華個老細講.

佢都講明剩用手機

玩玩又玩貴D, 無底洞

買碟或者問下朋友借碟
再唔係百度雲下,都會見到好多你想要既野
同天華個老細講.

佢都講明剩用手機

玩玩又玩貴D, 無底洞

買碟或者問下朋友借碟
再唔係百度雲下,都會見到好多你想要既野

a巴有無碟借?
上次天華老闆比咗個百度雲我,結論就係搵唔到
多謝巴打解答!其實應該係問兩舊以下邊隻掛耳最啱聽女低音jazz?我耳仔細 ex5好似幾好等我再睇睇
想請教下呢zs5配咩線好?
同埋係咪一定要用耳擴/DAP推?

前2日係gearbest到訂左
多謝巴打解答!其實應該係問兩舊以下邊隻掛耳最啱聽女低音jazz?我耳仔細 ex5好似幾好等我再睇睇

去間有齊嘅鋪試下佢
同天華個老細講.

佢都講明剩用手機

玩玩又玩貴D, 無底洞

epc 班人玩dps1用3.5出屌左出聲但之後用2.5再試就收左聲

epc 班人玩dps1用3.5出屌左出聲但之後用2.5再試就收左聲

有無開 [可變線路輸出模式] V-LINE OUT 英文叫.
DPX1A 有無呢個功能. DPX1 就有.

應該係依個問題

有無開 [可變線路輸出模式] V-LINE OUT 英文叫.

應該係依個問題

DPS1個3.5推力
想請教下呢zs5配咩線好?
同埋係咪一定要用耳擴/DAP推?

前2日係gearbest到訂左

點解唔香港買?GB唔算特別平

應該係依個問題

DPS1個3.5推力

一開頭我都係我之前未話拎錢買部x1a,

聽唔到有咩改善,

較左呢個option就feel到,

不過唔知s1有冇

我而家質疑緊2.5係咪真係有分別。

應該係依個問題

DPS1個3.5推力

一開頭我都係我之前未話拎錢買部x1a,

聽唔到有咩改善,

較左呢個option就feel到,

不過唔知s1有冇

我而家質疑緊2.5係咪真係有分別。

s1都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞