淘寶耳機集中討論區(12)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

原來要換既係三叔

原本唔係退坑嘅咩?
去肥花試下部z2好過你換手機,平平地入下坑囉

我又手痕鍾意撚下研究下
同你地學多樣野自己又搵下資料咁

自問聽聲真係唔係我強項

z2?

原來要換既係三叔

原本唔係退坑嘅咩?

我又手痕鍾意撚下研究下

自問聽聲真係唔係我強項

z2?

紫珊 Z2

原來要換既係三叔

原本唔係退坑嘅咩?

我又手痕鍾意撚下研究下

自問聽聲真係唔係我強項

z2?

紫珊 Z2

巴打你有呢部?
想試聽

原來要換既係三叔

原本唔係退坑嘅咩?

我又手痕鍾意撚下研究下

自問聽聲真係唔係我強項

z2?

紫珊 Z2

巴打你有呢部?
想試聽

無,不過見幾平,覺得點都好過部3叔
可以去肥佬度試
btw,a巴我忍唔到手入咗dps1,聽日去攞機

原來要換既係三叔

原本唔係退坑嘅咩?

我又手痕鍾意撚下研究下

自問聽聲真係唔係我強項

z2?

紫珊 Z2

巴打你有呢部?
想試聽

手痕買左
順便買多粒opamp換下

手痕買左

肥佬度好似平d港幣同價

手痕買左

肥佬度好似平d港幣同價

肥佬HKD$280
百度雲果然係勁嘅
百度雲果然係勁嘅

百度雲? 介紹下好喎.......
百度雲果然係勁嘅

下載無損音樂only
巴打都有需要?
hints 個人經驗有d冷門歌搵唔到可以搵m4a檔
百度雲果然係勁嘅

下載無損音樂only
巴打都有需要?

我都想搵

原來要換既係三叔

原本唔係退坑嘅咩?

我又手痕鍾意撚下研究下

自問聽聲真係唔係我強項

z2?

紫珊 Z2

巴打你有呢部?
想試聽

無,不過見幾平,覺得點都好過部3叔
可以去肥佬度試
btw,a巴我忍唔到手入咗dps1,聽日去攞機

邊到入
百度雲果然係勁嘅

下載無損音樂only
巴打都有需要?

我都想搵

唔知有無你聽開嘅歌啦
等左一個月終於到,比想像中有彈性同軟身,幾舒服

感覺如何?
百度雲果然係勁嘅

下載無損音樂only
巴打都有需要?

I see.......
百度貼吧, 無損吧 以前成日去.
自從 360盤收皮咗, 得番百度雲.
依家鎖速. 要買VIP 先快. 一係用破解.CHROME + 插件.
想問下有冇巴打買左1+2係用0.78頭
想知個頭會唔會好似ex5左耳咁鬆
zs6 淘仔有價了 $268人仔
之前買隻ZS5到左,有冇巴打隻ZS5高音會拆?
我個隻高音會有啲[DEE] [DEE]聲,用緊原裝線
我係咪中左獎

我用NOTE3有Ssss...聲
但用電腦同S2聽冇

煲左1日幾 有些改善的會

其他等專業巴打教路

BTW我條原裝銀綫放左俾個fd

已經煲咗四五日,用電腦聽啲dee dee聲少左但都仲係有,試過用ipod touch4聽,左邊個隻不時有會噠噠聲,可能真係中咗獎
我係咪中左獎

但用電腦同S2聽冇

其他等專業巴打教路

已經煲咗四五日,用電腦聽啲dee dee聲少左但都仲係有,試過用ipod touch4聽,左邊個隻不時有會噠噠聲,可能真係中咗獎

補充:用佢嗰條所謂嘅[金線]同原裝線都係咁
我係咪中左獎

但用電腦同S2聽冇

其他等專業巴打教路

線好少會壞, 最多叫唔夠好聽

睇下港人巴賣幾$同大家咩評價先
我係咪中左獎

但用電腦同S2聽冇

其他等專業巴打教路

線好少會壞, 最多叫唔夠好聽

我依家都唔知係我啲播放器材有事定係耳機/條線有事

想問下有冇巴打買左1+2係用0.78頭
想知個頭會唔會好似ex5左耳咁鬆

插天華線好緊 蚊出黎果下係想像唔到咁緊 爭啲蚊唔到出黎 插原裝線就岩岩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞