淘寶耳機集中討論區(12)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
響隔離區見到有人推介ctz5單,

呢度有冇巴打包膠,造緊幾錢?

同埋想問肥肥響香港?即係邊間?

肥肥

肥肥

a巴知

剛剛到手,所以一直要請教大家先得……

用開藍芽SOUL,兼因為未煲過,唔太習慣D聲暫時。
感覺舊野有少少UN耳,但SOUL唔會。

有冇巴打有興趣?(不包括SPINFIT耳塞)宜家一路play住正常音量,廿幾小時左右。
耳塞我用自己冇用原裝耳塞。

多謝一路教路既各位巴打

有冇巴打有興趣?(不包括SPINFIT耳塞)宜家一路play住正常音量,廿幾小時左右。

多謝一路教路既各位巴打

再次恭喜你

多謝一路教路既各位巴打

再次恭喜你

都多謝你啦~你好pro

唔知道係質料問題定咩,我真心覺得個Sssss....聲真係好勁,而且有條綫lung住迫地鐵真係好易一勾就出事。

soul果條其實都是平野
等左一個月,卒之收到條天華7n銅線
本身用緊dpx1a+ um3x
感覺三線平均左,低頻延伸好左,平時會拆/矇 既低音都改善左。但唔知關條線事定係轉左2.5mm平衡事。

都多謝你啦~你好pro

唔知道係質料問題定咩,我真心覺得個Sssss....聲真係好勁,而且有條綫lung住迫地鐵真係好易一勾就出事。

a巴堅pro

btw恭喜脫毒

都多謝你啦~你好pro

a巴堅pro

btw恭喜脫毒

脫毒係為了中更深既毒

條藍芽耳綫都係時候要升呢
感覺三線平均左,低頻延伸好左,平時會拆/矇 既低音都改善左。但唔知關條線事定係轉左2.5mm平衡事。

2.5平衡輸出令個推力大左,仲有空間感都闊左
如果由佢個3.5上2.5 聽同一首歌都有整體提升感覺
唔係2.5特別神奇,係佢個3.5推力真係好弱
e2000邊度買平?
有冇巴打分享下 天華6n線 會有幾大升級

用緊zs5 心思思中

我估係補完人聲不足,

令三音整體豐富d,

p.s.:用緊原裝線,聽落似普通重低音耳機

謝巴打 仲有冇巴打分享下?

買3.5 定2.5? 係咪有分別
想問下天華即係邊度?

https://s.m.taobao.com/h5?q=天華電子商務

稍後佢會賣埋ZS6
佢可以比其他淘寶店平小小!
想問下天華即係邊度?

https://s.m.taobao.com/h5?q=天華電子商務

稍後佢會賣埋ZS6
佢可以比其他淘寶店平小小!

佢尋日都有同我講

謝巴打 仲有冇巴打分享下?

買3.5 定2.5? 係咪有分別

我建議整2.5同佢買埋個3.5adapter
im50斷針
有冇巴打推介400蚊左近既耳機?
用返手機耳機頂唔順

dpx1a個3.5推力好弱
我仲等緊dps1跌價,應該叫天華老闆出條3.5定2.5好
唔知肥佬到仲有冇m2s試呢

dpx1a個3.5推力好弱
我仲等緊dps1跌價,應該叫天華老闆出條3.5定2.5好

有無開 [可變線路輸出模式] V-LINE OUT 英文叫.
DPX1A 有無呢個功能. DPX1 就有.
im50斷針
用返手機耳機頂唔順

1+2
im50斷針
用返手機耳機頂唔順

1+2

請問1+2係咩意思 唔太熟
im50斷針
用返手機耳機頂唔順

1+2

senbear 1+2,追上一頁都無就會見到有巴打買咗
btw,我推薦扎港人巴買ex5
im50斷針
用返手機耳機頂唔順

1+2

【森海定制耳机私模圈铁耳机入耳式 通用女生 可爱监听耳机录音专用】,复制这条信息¥pirf03SivfJ¥后打开👉手机淘宝👈
im50斷針
用返手機耳機頂唔順

1+2

btw,我推薦港人巴買ex5
im50斷針
用返手機耳機頂唔順

1+2

btw,我推薦港人巴買ex5

senbear 1+2 同埋 ex5
兩隻邊隻岩雜食? 唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞