淘寶耳機集中討論區(12)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

小弟新手入坑
試下寫e隻senhear 1+2既聽後感
本身自己係用緊鐵3角im70
我自己既Budget around hkd500,巴打們推介既分別有ex5同1+2
最後都係揀左1+2
首先1+2個分析力真係唔錯,可能本身用開im70,所以聽1+2有e種感覺
除左人聲外,會聽到伴奏既樂器分別係度做緊咩
以往只係聽到好似主唱同伴奏mix埋一齊咁
但我自己覺得人聲聽落去有d濛,唔知遲下聽左一排,煲左之後會唔會有改善
另外,有樣野覺得可以做得好d既係條原裝線既耳掛位有d硬
我自己本身都有係信和試聽過ex5,個人感覺覺得個人聲係比較清d
但1+2個人聲聽落去係比較厚d
但如果你問我,兩隻分別大唔大,其實真係差唔多,都係想睇番自己想要d咩,始終聽落去既感覺好主觀

據聞聽日出貨

HK 270...差唔多......去馬試都唔錯.
有隻shure 215 耳機 最近條線壞左,有冇平平地既線推薦頂住當用住先? 最近窮到燶,budget 最多$250-300到
有隻shure 215 耳機 最近條線壞左,有冇平平地既線推薦頂住當用住先? 最近窮到燶,budget 最多$250-300到

天華啦

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

咪仲平過zs5, 有冇可能

據聞聽日出貨

岩岩去睇無左呢個價

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

前幾日幫fd買線同老板吹咗幾句,佢話諗住用黎增加人氣,我諗個價應該幾進取下,如果平平地會入隻玩下

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

前幾日幫fd買線同老板吹咗幾句,佢話諗住用黎增加人氣,我諗個價應該幾進取下,如果平平地會入隻玩下

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價
天華其實係唔係香港人黎?
佢係遼寧,送落黎廣東要唔要4日?

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

因住冇人派貨俾佢 真係平成咁佢會搶晒全世界生意

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價

不過KZ 一定自己食頭一輪先 唔會死錯人

坐飛機好快到,唔洗怕

不過等佢整要排一個月左右

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價

其實有zs5仲買唔買zs6好?
定買ex5/1+2算
btw 點解1+2 而家做緊1699

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價

尋晚都唔見有

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價

定買ex5/1+2算

我覺得試下第d實際d

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價

定買ex5/1+2算

點解成日都有人睇錯1+2個價

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價

定買ex5/1+2算

點解成日都有人睇錯1+2個價

因為貼埋拎都冇用
同一原因,都繼續有人問咩係天華

坐飛機好快到,唔洗怕

不過等佢整要排一個月左右

我買30芯,佢話3日内出貨

據聞聽日出貨

問過天華都有zs6賣
佢話平過200人仔

天華個價真係好吸引
唔知港人巴做咩價

尋晚都唔見有

發現了……香港寄中通……
zs6 等紅色 順便等report
唔見咗對im03
想賣對新既
有咩好推介?
睇巴打你地咁講,1+2好似唔錯?
有無其他推介?不論淘寶,大牌
請出招,3k筆直
唔見咗對im03
想賣對新既
有咩好推介?
請出招,3k筆直

3k budget 你去番隔離街問好wor
唔見咗對im03
想賣對新既
有咩好推介?
請出招,3k筆直

3k budget 你去番隔離街問好wor

3k大廠選擇有限,係我既話會試下翻版cm,例如335,ve5,ve6之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞