[航空]連登飛機膠討論區117

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
重點係hx 減,cx 都減到一樣價,個個坐cx

廚叉信心滿滿又想搞大佢
希望真係想返到北美
歷史話比我地知廚叉每一次想開long haul都係佢仆街既開端
去SEA自殺做咩
HX可以開到嘅長途機yield都唔高,例如歐洲/美西
除非飛到美東可能好少少
最大問題係佢有冇機先得㗎,唔通諗住333咩
凍果汁唔夠
廚叉假大空有一手
A380飛成田呢
333都飛唔到美西(?) 之前好似話收789?
廚叉東南亞都未開齊
搞美西等自殺
買2-3架A380淨係飛日本可能好過去SEA自殺
海航10架788長期飛國內線
非常適合濕租比廚叉
可以開盤 777-8F 收皮先定 HNA 清盤先,777-9 我好有信心,777-8 我完全唔睇好
改Zipair config有得諗
已經講過 GE 唔肯整引擎畀 A350-1100. RR 嗰舊已經盡咗
唉,講咁多,佢自己嗰兩架320同埋3架333到咗未啊?
當中包括由2020年2月8日起停辦洛杉磯航班服務。往返香港和洛杉磯的最後航班,將會是2020年2月6日由香港出發的HX068及同日由洛杉磯出發的HX069 (當地時間)。

【溫哥華】香港航空由2020年2月12日起將停辦溫哥華直航服務。往返香港和溫哥華的最後航班為2020年2月10日由香港出發的HX080及同日由溫哥華出發的HX081(當地時間)。

回來吧
都超過4年
事實搭佢係平 當年嘅機又新 服務又唔差
SEA本身唔係好多香港人,轉機市場又競爭激烈。淨係台灣嗰幾間已經頂死佢
點解一定要GE
咁有信心做返longhaul 仲要OOL
莫非傳說中嘅787真係有?
你想支那製定俄佬製
【香港航空/HX/黃金海岸/GoldCoast/北美航班/A330】香港航空宣布,於2025年1月17日恢復香港與澳洲黃金海岸的直航航線,該航線現訂為季節性營運,營運至2月15日。香港航空表示,黃金海岸航線每周提供四班服務,季節性營運期間涵蓋農曆新年假期。航班將由A330寬體客機執飛,共提供約6,000個座位。

澳洲黃金海岸也成為港航疫情後首度重返長途市場,香港航空主席孫劍鋒稱,正陸續引入更多機型以支持逐步擴展航線網絡,包括積極研究重返北美市場,開拓溫哥華、多倫多、洛杉磯、西雅圖等航線。

孫劍鋒又預期,黃金海岸將成爲旅遊熱門目的地之一,吸引更多來自香港以及大中華地區的旅客乘坐香港航空到當地
A330-300都夠飛
咁 RR 整唔整到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞