HK Express調位風波|還原事件始未事主親解釋:我唔係怪獸家長

422 回覆
33 Like 203 Dislike
共業嚟嫁呢啲,當嗰班窮撚狗咁撚都仲餓狗搶屎咁搶機票,uo邊洗提升服務質素
巴打,你生活到底有幾唔如意先會有呢種思維?
咁唔係個個都咁留意social media 嘅
今次啲打手都搞唔掂,一於扮冇事先
加埋出啲cheap雞機票,班豬就失憶㗎啦
你on9?
亂鳩屌完人無道歉
仲要覺得自己無錯
10日先出黎講一定有問題
連登毒撚真係kam撚到
飛得就係想避世 個人認為正常人旅行果陣都唔會再接觸同睇香港既野

去玩得仲要咁上心 應該都唔方正常得去邊
唔好話道歉
叫佢地下次唔好跟車太貼都唔肯啦
你個人生就係成日糾纏喺呢啲無聊嘅原則上面,你唔覺得好可悲?鄭氏夫婦俾人強行調左位又有乜損失先?又唔係分開坐,個位仲要闊咗,人哋都講咗係安全考慮喇。仲要Chur住人道歉,你又唔諗下有幾多人因你個投訴受罰?凡事留一線,你對人寬容時你自己做嘢都可能會遇到好人,去個旅行大家開開心心遮,香港人太mean太麻煩喇
戇鳩
睇左幾版終於有正常留言
冇錯,你係呢個post一個打十個添
講到個家人錯都得
點解唔show 登機證
同一件事去到外國, airline 一早賠錢道歉
無keep囉 無影低囉 對唔住囉 畀次機會啦
下次會keep低畀你哋做包青天㗎喇
正一仆街公司
根本正常怡和地勤就係向target行數乘客問可否幫忙換位,換到才放客上機
pin this
有無諗過依家一個就係經垃圾支那公司agency留位,
另一個就唔知點畀錢訂左位
跟住先去到UO閘田再調位

幾樣野加疊出黎既事,同時反映出香港每況愈下
鄭氏夫婦出post 都話冇同對方一家四口接觸過。
其實換左機型既話,本身比錢揀左extra leg room位會點處理?
冇人想講落去 咁你又講 仲打咁大段嘢
唔想講都講咁多 你想講嘅仲得了
呢單嘢如果係美國發生,啲律師團隊排住隊幫兩邊事主打官司,告到UO有合理賠償為止。

可惜呢度係中國香港,無包攬訴訟,只可以用農村形式,上東張西望,討論區,用輿論壓力/道德標準,去俾壓力對方,從而拎返少少著數。

咁啱前兩日搶完5蚊,今日冇5蚊就出稿,你咪信囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞