HK Express調位風波|還原事件始未事主親解釋:我唔係怪獸家長

422 回覆
33 Like 203 Dislike
你老母真on9定假on9
UO呢樣收費嗰樣收費
賺埋賺埋輸返晒落班on9員工度
道理企喺自己果度就一定要拗到底
無錯佢哋係有道理,咁又點?

道理喺自己嗰邊你都唔拗?

咁你真係東亞病夫
收皮啦垃圾 咁都想幫up sin
無啦啦比你間垃圾公司既垃圾做野方式搞到比人圍屌仲好講
貪平嘛
即係如果見到自己仔女無辜俾人影相擺上網公審,我唔會去晒旅行、俾呢件事發酵咁多日、仔女俾人網上攻擊咁多日,返到香港先至突然之間覺得係時候要出嚟澄清咁樣囉

我會即時網上澄清,就係打嗰四句事實出嚟:

1)我係有俾錢買位
2)我係去到閘口
3)先至單方面被通知更改座位
4)所謂嘅鄭氏夫婦從來冇主動走過來同我協調

已經直接Ko UO同埋呢個「旁觀者」,亦都保護到自己小朋友

如果如佢所講,係去到日本落機先發現網上面有呢件事,但佢選擇繼續旅程,而唔係即時作出簡單嘅事實回覆,咁都幾明顯就係仔女響佢心目中係擺喺旅行之後
你真係on9唔係扮
我就從來冇幫過UO嘅

由葡撻事件,到趕視障人士落機,再到調位事件

我一直都係屌緊UO嘅
發覺有一班炒咗車嘅連登仔唔肯認自己炒車

好肉酸呀屌
即係由頭到尾都係UO on9
快運呢啲垃圾公司真係俾狗搭
你嗰4點快運官方day 1 已經澄清左

係你班柒頭唔信嘛

去旅行開開心心,傻左先會上網泥漿摔角
咁你應該初中生
咪上連燈啦專心讀書
香港網民有腦就唔使搞成咁啦
網上澄清?係咁易寫幾句嘢你覺得有用?而家貼埋揀位收據都有人質疑啦
仲有搵記者一定好過自己網上澄清,陣間畀啲on9仔再起底就自己盞搞
即係你呢啲公審人嘅撚樣就唔使道歉
唔會唔好意思 係正義 係光明使者
人哋無辜嘅就要晒時間澄清 同你辯駁
UO答晒嘢又唔理 一味喺度公審人
呢啲就係典型女人做主管嘅做法
屌你老味淨係鍾意cap啲唔cap啲

你唔去睇吓葡撻事件、趕視障人士落機事件,我點撚樣屌鳩UO?

不知好歹!比UO踢落機嗰兩個盲佬竟然唔接受賠償
https://lih.kg/kRFRAT
#6 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

屌你老母屈鳩我係UO打手,我屌撚咗佢好多日
唔識調晒冇比錢嗰d先
連登毒撚炒晒車唔肯認衰仔
老實講,肯定身有屎啦,解唔解釋都無所謂
係囉
坐出口位都唔知幾正
trip.com都on99
勁多人實牙實齒話一家四口係怪獸家庭被UO包庇,瘋狂口誅筆伐呢班網民真係應該要同一家四口道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞