[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
試過有一次㩒錢 出少咗千五蚊 以為自己㩒錯,好彩即時睇返手機記錄,打返電話去問最後拎得返
講真幾十張我真係未試過1次過入哂
太多疑點
警察先生

警察哥哥

唔該幫手調查埋呢個人

佢好暴躁,令到小妹好不安 🥹
唔識用阿拉真主對齊Tool就咪改圖啦

印收據啲機嘅大部分左右兩邊出血係fix死 特別係atm機
你拆咗部機落嚟 駁落自己電腦 印任何嘅嘢佢左右兩邊個Spacing都係會一模一樣 你再多字佢都係迫係中間
唔會突然移其中一兩行

3000變30000諗住加個零好易P 見個蠢老母信到十足冇死 點知轉個頭報埋東張 人地一cross check就收皮

唔係話ATM唔會錯 但呢單真係好明顯個女有問題
女版吳亦凡,比老母大義滅親
你慢慢叫班警狗查
部機係會有機會錯
但都會埋睇數有冇difference
差十倍好難呃喎
講明沙田站揼勁撚鬼
揼左咪就咁講揼左 如果你真係入左30k 你都唔會預後面咁大鑊 點會記得邊到揼
咁首先要計太子搭巴士返新城市要幾耐時間先
想問東亞唔出錢,你屌中銀做乜9
東亞機request左中銀拎3000,中銀approve左扣左3000,但東亞機唔出比你喎

邊間銀行錯都未知,你就一口咬定中銀,佢都退返畀你,你仲諸多要求得一想二,你同條女都應該差唔多
呢d post都要充大頭鬼
呃銀行錢仲要報埋東張,有無咁撚豬兜
就算p得準 查落去咪又係屙撚
除左唔明點解隨身有咁多現金
仲好好奇點解兩母女要分別受訪
好唔fd? 但又幫阿媽入錢?
你用過花旗嘅ATM 就知無可能。

仲要東張條女真人示範
個女果三萬蚊現金從何得來?
其實入6張同60張疊錢厚度都爭好遠啦

唔好話60張,我平時成日入2-30張點都會彈錢

部機對數多左2萬7冇理由唔知,銀行喎,埋數就算有$100出入都要揾啦,除非數錢條友見多左錢自己袋左?呢個應該冇咩可能
張收據出哂事
真係玩大咗 你當機器係人咩
有哂格式會有咁嘅偏差?
東西仲要用成三四張收據做對比
可以結案
佢冇諗過呀媽搞到咁大呀嘛
又或者弱智到以為銀行睇唔出
你都ON九, 你估銀行會唔會同你講邊個錯?
我已經講撚左, 佢書面都無答我係咩原因啦,
錢我擺中銀, 機係東亞,
我除左怕撚左佢地走人, 仲可以點?
去拆撚左部機, 問下裡面條撚樣係唔係食撚左我錢?
真係話你ON九你又嬲.
On9
十四年
片尾, 個女仲話銀行屈佢係沙田入咗 3千蚊 佢話自己冇出現過,
入錢有記錄一查就查到個戶口, 點解釋 邊個會送 3千蚊你洗
咁蠢嘅人就算唔係今次入去坐,遲早都會因為衰貪心俾人呃上東張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞