[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
你又係ON9既
依單野又點同呀

依家講緊銀行要做野既
銀行都派律師去催佢地做野啦
關乎到銀行自己聲譽 律師叫唔做既,咪銀行去金管果邊催囉,叫人幫手做野
再唔做既,直接搵大笠同政府傾
依家肥婆一定驚到腳震
個肥婆有古怪啦
東張條女打畀個肥婆嗰陣都陰陰嘴笑
片入面話肥婆 去左手atm兩次
即係肥婆第一次 入落自己戶口 食老母錢?
之後先再入3000蚊 落老母戶口呃佢?
上面咪有巴打食過錢都攞得返,應該冇收據
睇銀行今次都係唔想搞大件事
陳百叻:
我睇唔到
我唔知道

去到維護政權
槍頭咪指住市民囉
咩叫阿拉真主
上到法庭同個官講
銀行依d報警 除時有專線 /專人直線電話啦

你普通人直接入警署報案 大家心照 點樣做野啦
個女擺明呃老母錢啦支持佢坐監
依家任你吹 全部都係基於你以為
事實係告都未必告 告完先講後續啦
網上吹到幾大 嚇下自己就得 嚇唔到其他人
就算係 我唔用你citi都大把銀行用 換乜鳩身份
其實好多犯左法的野,禁固,收左身份証唔俾返人,搶左張信用卡碌。冒人簽名

只係呢d野係好難舉証,口同鼻呦。先搵海關放蛇,有時仲只係告到條輕d的罪

法庭都無上帝視覺的
你都on9
普通人找少1蚊都追到你仆街
短暫唔見卡果D,可能博到
但話咩比人用自己名借錢依D,點樣甩到呀 當人ON9既咩
查起上黎冒簽都係出事既
邊個會咁博呀 重有借錢依D,你唔係借大耳窿既,任何一間財仔都有哂CCTV 查到佢有無出入過間野架啦
東張睇人仆街最開心
家下變刑事差佬咪會睇CCTV囉
影到潑水上去
你又真係講多都曬氣
咁洗唔洗講埋,只要佢係紅底藍底既,就可以乜事都無呀
不如你直頭講埋紅藍底既,拎槍去金庫拎錢出黎洗都無事啦
又係話咩睇唔到唔知道呀?

ON99既 銀行係全球既野
你1個地區咁樣影響到聲譽 間間都覺得你果區有問題
一走,仲會唔會國際大都會呀 到時個個大走佬呀
唔換咪一世走佬無得返黎
唔用CITY 用其他囉
無話唔得 但銀行資料就一定互通架啦
報左警無得唔查

查條女經濟狀況就乜都知
其實收身份證,冒簽依D,最後只要庭上指證到,有人搵到專家出黎鑑定到個簽名係假冒既都已經搞掂
搞大佢 殺雞儆猴
等你班乞衣唔好以為可以咁樣抽水
個故仔係判頭要出糧俾苦主,判頭用苦主的個人資料申請借貸。 咁銀行自然有筆錢入落苦主戶口。 然後判頭吹水話我而家出糧俾你喇(其實係銀行借款)。

苦主就梗係聲稱相信係出糧,同使埋啦。至後就發覺奶野要還錢,報東張

我用最陰謀論去睇,苦主自己想借錢唔還。扮受害者。因為筆錢係借貸會清楚列明
依D要查都實查到架
係差在肯唔肯去查咁解
銀行唔會比真相佢睇
只會同佢講
佢講既情況與事實不符
好心d 就同你講
會唔會係你記錯左咋?

唔會講到咁白
話個女有心呃呀媽
因為如果講白左
銀行一定要報警處理

如果個老母聽得出銀行既弦外之音
自己收皮
話個女記錯左
當無事發生
可能會無事

但個老母太蠢
以為係銀行問題
一定要人畫公仔畫出腸
銀行只可以報警處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞