[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
你明知唔岩數,你禁取消會彈返你入嘅錢出嚟, 會拎得返100張1000
我幾個月前試過類似,
部機係東亞, 我戶口係中銀,
我入中銀卡DRAW $3000, 等左好耐第一次唔出錢, 理由話網路忙, 要再試, 我覺得有D怪, 留左張SLIP. 再入卡, 情況一樣話網路忙, 我再留一張SLIP.

跟住去地鐵中銀機DRAW一次$3000, 成功DRAW到.

跟住用手機APPS CHECK, DKLM中銀戶口少撚左$9000, 即係第一,二次係東亞機度DRAW時佢老母計係成功DRAW到錢, 我打上中銀度狂屌個CS, 我同佢講, 如果我無留證據, 你銀行一定要我硬食, 佢就梗係唔係唔係, 我叫佢諗下點彌補我曬時間跟呢D你銀行既問題, 否則我報金管局, 佢老母都係比得20000分信用卡分我叫我當無數, 我得閒就再打去屌佢WOK甘.
好似某d行有機可以入細紙不過應該得極少數

係得櫃檯入數人手篤keyboard先有可能篤多篤少個0,但一埋數發現唔啱除返9好多時就搵得返係邊條數,銀行d人緊張過個客啦無論係多咗定少咗錢
衰女包係咪拎咗27000去買vision pro
佢張圖個’60’勁假
啊女搞咩啊?玩大咗。
真 打字機特點好易認
較錯Font Size
冇對齊

求其到
畢業未呀你
隻肥豬應該無諗過老母搞咁大
只會一食食晒
無可能係入30000變3000
利申:一兩年試過入皮幾野食左錢 銀行check 完cctv 三日debit 返俾我
咁最後係有俾返6000 蚊+20000分?
老母一話上東張就認衰仔啦
自己老母都呃
都唔撚知條女堅持啲咩
明顯玩大咗,好等錢洗

張紙又無留低,又比人懷疑P圖
弱智到咁,死撚左佢啦,呃錢咪認囉

銀行個邊睇晒CCTV,都堅持話無錯
你係個正常人,都知信邊個啦 …
部機絕對會錯
但人地收錢埋數唔會錯
我信個女,搞到咁大都唔敢講大話

就係搞到咁大先要繼續講大話落去,打死都唔認
佢話22:40太子放工上巴士

銀行話佢第一次23:07去到櫃員機
冇入錢

第二次就入左3000

張入數紙時間就係23:29
三萬叫大筆?
oscar ma
會錯 但係銀行一定會認錯
部機條數唔啱佢頭痕過你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞